Medicana Sivasspor Başkanvekili Erdal Sarılar, Aatif Chahechouhe için hiçbir kulüpten resmi bir teklif gelmediğini belirterek, "Her gün bizimle ilgili yalan haberler yazılıyor. Aatif Chahechouhe'nun yerine futbolcu almadan da Aatif'ı satmayı düşünmüyoruz” dedi.

Erdal Sarılar, As Başkanlar Mehmet Ali Topal ve Mehmet Boyraz ile birlikte kulüp binasında basın toplantısı düzenledi. 2015-2016 sezonunda geçerli olacak kombine kart satışları hakkında bilgi veren Başkanvekili Erdal Sarılar, kombine kart alacak taraftarların 26 liralık kart yenileme ücretlerinin kulüp tarafından karşılanacağını söyledi.

Sarılar, kombine kartların 27 Temmuz 2015 Pazartesi gününden itibaren satışa çıkacağını belirterek, geçen sezon 5 binin üzerinde kombine kart satıldığını bu sezon ise bu rakamı geçmek istediklerini belirtti. Buna göre taraftarlar kale arkası 80, maraton 200 ve VIP tribün ise 250 TL'den satışa çıkacak kombineleri pazartesi gününden itibaren satın alabilecek.

GALATASARAY MAÇININ BİLET FİYATLARI DA BELLİ OLDU

Başkanvekili Erdal Sarılar, maç bilet fiyatlarının geçtiğimiz sezonlardaki ki gibi standart olmayacağını belirterek, "Galatasaray maçında maraton 75, kale arkaları ve misafir takım 40 ve VIP ise 100 TL olacak. Bu rakamlarda bir değişiklik olmayacak. Passolig'e bildirdik. Taraftarlarımız bu fiyatları göz önüne alırsa, Galatasaray maçının iki misli fiyatına kombine kart alabilir. Amacımız burada taraftarlarımızı kombineye yöneltmek. Satışların yoğunluğuna göre Passolig kart satış noktaları çoğaltılacak" diye konuştu.

“AVRUPA BİZİ KATAR GİBİ GÖRÜYOR”

Basın mensuplarının transfer çalışmaları konusunda ki sorularını da cevaplayan Sarılar, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Fakat Antalyaspor'un Eto'o'yu transferi ve Fenerbahçe'nin yaptığı transferlerden sonra Avrupa bizi Katar gibi görüyor. Para çok bol, inanılmaz paralar var sanıyorlar. 200 bin Euro'luk oyuncu 1 milyon Euro istiyor. Böyle bir imaj var. Dikkat ederseniz bütün kulüpler bekliyor. Kimse transfer yapamıyor. İngiltere'den, Polonya'dan futbolcularla görüşüyoruz. Bunlar bonservisli olduğu için kolay olmuyor. İnşallah olur ve kampa yetiştiririz.” dedi.

“AATİF CHAHECHOUHE İÇİN HİÇBİR KULÜPTEN RESMİ BİR TEKLİF OLMADI”

Bir basın mensubunun ‘Aatif Chahechouhe'un Bursaspor'a transfer olacağı yönünde haberler basında yer alıyor’ sorusu üzerine Sarılar, "Aatif Chahechouhe için hiçbir kulüpten resmi bir teklif olmadı. Bursaspor'dan da resmi ya da menajerler vasıtasıyla da bir teklif gelmedi. Bazı gazeteler her gün bizimle ilgili yalan haber yarışması yapıyor. Aatif Chahechouhe'nun yerine futbolcu almadan da Aatif'ı satmayı düşünmüyoruz" ifadesini kullandı.

Sarılar, Hollanda kampında Isaac Cofie ve Pape Abdou Camara'nın denendiğini belirterek şunları kaydetti: “Bunlar bizim hedefimizle olan futbolcular değildi. Hocamızla irtibat kurmuşlardı. Hocamız bu akşam ki maçta oynatacak. Fakat bunlar da ucuz futbolcu değil. İtalya Ligi'nde oynamış futbolcular. Yüksek de paralardan bahsediyorlar. Daha kesin transferleri söz konusu değil. Hocamızın raporu önemli.”

Sarılar, forma göğüs sponsoru için görüşmelerin devam ettiklerini belirterek isim sponsoru Medicana'nın sözleşmesinin devam ettiğini ifade etti.