Stat: Yusuf Ziya Öniş
Hakemler: Ferhan Kestanlıoğlu, Birol Güldane, Hüsnü Emre Çelimli
Sarıyer: Kadem Burak Yaşar, Emre Karaman, Mustafa Soytaş (Dk. 74 Yaşar Çetin), Güney Atılgan, Muhammed Akarslan (Dk. 16 Soner Ergençay), Ozan Solak, Cemre Atmaca, Eray Açıkgöz, Serhat Akyüz (Dk. 58 Gökhan Payal), Noyan Tajbakhsh, Ferdi Adıgüzelli
Adana Demirspor: Budimir Janosevic, Erman Taşkın, Fazlı Kocabaş, Abdülkerim Bardakcı, Mesut Saray, Hakan Söyler, Umut Gündoğan (Dk. 63 Cumali Bişi), Umut Sözen, Artun Akçakın, Serhat Kurtulmuş (Dk. 73 Özgür Can Özcan), Gustavo Javier Alles
Goller: Dk. 36 Güney Atılgan, Dk. 49 Noyan Tajbakhsh, Dk. 78 Cemre Atmaca (Sarıyer), Dk. 42 Artun Akçakın, Dk. 54 Umut Sözen (Adana Demirspor)
Sarı kart: Dk. 45 Serhat Akyüz (Sarıyer)

Türkiye Kupası F Grubu 6. ve son hafta maçında grupta hiç bir iddiası olmayan Sarıyer, konuk ettiği Adana Demirspor'u Güney Atılgan, Noyan Tajbakhsh ve Cemre Atmaca'nın golleriyle 3-2 mağlup etti.

Bu sonuçla Sarıyer grubundaki ilk galibiyetini alırken, Adana Demirspor ise 7 puanla 3. sırada kaldı ve kupaya veda etti.

Grubun diğer maçında ise lider Çaykur Rizespor (13), bu maçın ardından grubu ikinci sırada tamamlamayı garantileyen Beşiktaş (9) ile saat 20.30'da karşı karşıya gelecek.