Alanyaspor, Trabzonspor’dan 26 yaşındaki forvet oyuncusu Sefa Yılmaz’ı 1 yıllığına kiraladı.
Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza töreninde Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Sefa Yılmaz’ın Alanyaspor’a faydalı olacağına inandıklarını söyledi.
Sefa Yılmaz ile bir süredir ilgilendiklerini belirten Çavuşoğlu, "Trabzonspor’dan Sefa Yılmaz’ı renklerimize bağladık. Hayırlı uğurlu olsun. Sefa tanıdığımız bir oyuncuydu. Bize çok faydalı olabileceğini düşündük. Kendisine de teşekkür ediyoruz. Talipleri olmasına rağmen kendisi de Alanya’da forma giymek istedi. Sefa’dan beklentimiz çok büyük. Camiamıza ve kendisine hayırlı olsun" dedi.
Sefa Yılmaz ise, “Her iki taraf için de inşallah hayırlı olur. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Elimden gelen her şeyi yapacağım. Alanya için var gücümle çalışarak, performansımla bana verilen şansı değerlendireceğim. Lig başladı ancak Trabzon’da zaten antrenmanlara çıkmıştım. O açıdan sıkıntım yok. Tabi ki yeni takımımla adaptasyon süreci yaşayacağım. Umut ediyorum ki en kısa zamanda uyum sağlayarak takımla birlikte iyi yerlere gelmeye çalışacağız” diye konuştu.