Süper Lig'in 23. hafta kapanış maçında Mersin İdmanyurdu'nu deplasmanda 5-1 mağlup eden Trabzonspor'da farklı galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Mersin İdmanyurdu'nu farklı mağlup ettikleri maçın ardından açıklama yapan bordo mavili ekibin iki golüne imza atan Sefa Yılmaz, hakedilmiş bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Bu sezon ligdeki gol sayısını altıya çıkaran genç oyuncu Sefa Yılmaz, Mersin İdmanyurdu karşısında hakedilmiş bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. Mersin ekibinin kendi sahasında iyi bir performans ortaya koyduğunu ve bunu bilerek hazırlandıklarını belirten Sefa Yılmaz, şöyle konuştu:

"Üç puan için mutluyuz. İki gol birden attığım için ayrıca mutluyum. Son üç golümü kafa ile attım. İdmanlarda çalışıyoruz. Mehmet böyle orta yaptığı sürece bize sadece dokunmak kalıyor."

UĞUR DEMİROK: SEVİNÇLİ VE GURURLUYUM

İlk kez ilk onbirde forma giyen Uğur Demirok ise 5-1'lik galibiyetle sona eren Mersin İdmanyurdu galibiyeti dolayısıyla sevinçli ve gururlu olduğunu söyledi.

Takım arkadaşlarının kendisine çok yardımcı olduklarını belirten Uğur Demirok, "Hocamız bana güvendi ve ben de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Güzel bir galibiyet aldık. Biz Trabzonsporuz ve hedeflerimiz var. Daha iyi olmak için çalışacağız. Bu galibiyet Trabzonspor camiasına armağan olsun. Kendi adıma sevinçli ve gururluyum."