GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Süper Ligde Gaziantepspor'u 5-0 yenen Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, ikinci yarı iyi futbol ve iyi mücadele ile farklı bir galibiyet elde ettiklerini bildirdi.

Kartal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maça hafta başından itibaren iyi hazırlandıklarını söyledi.

Rize'de yaptıkları kupa maçında bazı oyuncularını dinlendirip riske atmadıklarını ifade eden Kartal, maça iyi başlayıp hemen gol bulduklarını belirtti.

Golden sonra zaman zaman duraksadıklarını ve rakiplerine birkaç pozisyon verdiklerini anlatan Kartal, şöyle konuştu:

"Verdiğimiz pozisyonlar benim hiç istemediğim şeydi ama ikinci yarıya iyi başladık. 1 değişiklikle de taktiksel anlamda da oyunun kontrolünü ele aldık. İkinci yarının başından sonuna kadar ard arda gelen goller istediğimiz bir galibiyeti getirdi. Sonuç olarak 3 puan aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Maçtan önce yaptığım röportajda da bu yarışta bazen iyi oynamadan da kazanabilmemiz gerekebilir demiştim. Neticede bizim için puan önemli demiştim. Bunları konuştuk ama ikinci yarı iyi futbol, iyi mücadele ve farklı bir galibiyet elde ettik. 3 puanı aldık, yolumuza devam ediyoruz."

Kartal, bir soru üzerine "24 kişilik bir kadromuz var. Her oyuncu oynayabilir ve oyundan çıkabilir. İkinci yarı taktiksel olarak rakibin yaptığı hamlelere göre yapılan değişiklikler strateji ürettik. Bu da farklı galibiyeti getirdi" dedi.

Selçuk Şahin ile ilgili bir soruyu da yanıtlayan Kartal, Selçuk gibi oyunculara sahip çıkılması gerektiğini kaydetti.