PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Nijeryalı Amutu ve Senegalli Diabara’nın ardından bugün de genç futbolcular Semih Beyaz ve Taşkın Çalış’ı renklerine bağladı.
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında kadrosunu önemli ölçüde yenileyen Yeni Malatyaspor, Hatayspor’dan Semih Beyaz ve Gümüşhanespor’dan Taşkın Çalış ile sözleşme imzaladı.
İki genç ve yetenekli oyuncuyu transfer ettiklerini belirten Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, gelecek yılların takımının temellerini attıklarını söyledi.
Taşkın ve Semih’in kaliteli oyuncular olduklarını kaydeden Gevrek, “İki oyuncumuz da çok şeyler beklediğimiz oyuncular. İnşallah takımımıza uzun yıllar hizmet edereler. Yeni Malatya camiasına hayırlı olsun” dedi.
Hatayaspor’da 30 müsabakada oynadı
Semih Beyaz, geçen sezon 2. lig takımı Hatayspor’da 30 resmi karşılaşmada forma giydi. Orta sahanın solunda forma giyen Semih, 1992 Fransa doğumlu.
Gümüşhanespor formasıyla 7 gol attı
Gümüşhanespor’dan transfer edilen Taşkın Çalış ise geçen sezon 33 resmi karşılaşmada forma giydi. Orta sahanın sağında forma giyen Taşkın, Gümüşhanespor formasıyla rakip ağlara 7 gol bıraktı. 1993 doğumlu Taşkın, Bonn doğumlu.