Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı'nın, geçtiğimiz gün yaptığı, “Geçmiş dönemki hocamız oyuncuların kafasını karıştırıyor.” şeklindeki açıklamasına tepki göstererek, "Bir oyuncu bile desin ki 'benim aklımı karıştırdı' ben o adamın alnını karışlarım" ifadesini kullandı.

Profesyonel Futbolcular Derneği'nin İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlediği ödül gecesine katılan ve burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, "Ben futbolcuları ayartmaya yeni mi başlamışım, yoksa daha önce de böyle bir huyum var mıydı? Ben bilmiyorum. Bir sene çalıştığım dönemde hangi oyuncunun aklını karıştırdığımı söylerse sevinirim. Aslında kulüp başkanlarına cevap vermem doğru değil. Kaldı ki, bir yıl birlikte çalıştığım büyük bir camianın başkanıdır. Bursa büyük bir şehirdir, büyük bir camiadır. Bursaspor'dan neden ayrıldığımın ifadesi bunun içinde gizli. Aşağı yukarı 45 yıldır bu futbolun içindeyim. Bir tane oyuncu desin ki 'Benim aklımı karıştırdı', ben o adamın alnını karışlarım." dedi.

Tecrübeli teknik adam sözlerine şöyle devam etti: "Seviyeli konuşmak gerekiyor. Başkan, yönetici, hoca veya futbolcu olursunuz ama adam olmak çok daha önemlidir. Oyuncu da zaten orada. Fernandao, Civelli, Belluschi, Şener, Bakambu, Volkan Şen gibi bir sürü oyuncunun adı geçiyor. Onların hepsinin aklını ben mi karıştırıyorum? Eğer satmak istediğiniz bir oyuncu varsa, bunun başka bir yöntemini bulmak gerekiyor. Bunları söyleyerek başkanı üzmek istemezdim. Bursaspor'la ilgili hiç konuşmadım, konuşmak da istemiyorum. Oyuncu Bursaspor'dan ayrıldıktan sonra, eğer bonservisi de yoksa hepsi değerlidir. Hepsini almak isteriz.”

Yeni sezon öncesi takımı hakkında da değerlendirmede bulunan Güneş, “Hazırlık döneminin hiçbir ölçüsü olmuyor. Çok iyi sonuçlar alsanız da yanıltabilir. Kaybetseniz de tam tersi olabilir. Takım olarak sezon başından bu yana her geçen gün yükseliyoruz. Oyun anlayışımız, fizik gücümüz iyiye gidiyor. Bu sevindirici. Yönetimi, teknik heyeti, oyuncusu, taraftarıyla bu yıldan çok şeyler bekliyoruz. Futbolcularla da daha önce paylaştım, onların varlığı, yönetimin gayreti, bizi zirvede olmak mecburiyetinde bırakıyor. Biz de buna uygun davranacağız." diye konuştu.