Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş maç sonrası yaptığı değerlendirmede, "Fillerin savaşında ezilmek istemiyoruz." ifadesini kullandı.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 20. hafta karşılaşmasında Beşiktaş’a 3 – 2 mağlup olan Bursaspor’da teknik direktör Şenol Güneş maçın ardından açıklamalarda bulundu.
Güneş, "Bugün kaybettik, üzgünüz. Rakibi kutluyorum. Bir oyuncumuzu ve maçı kaybettik. Kötü bir gün. Bizim için lig yarışı devam ediyor. Seyirci baskısını Beşiktaş’ın iyi kullandığını düşünüyorum. Beşiktaş ile oynadığımız ilk maçta da penaltımız verilmemişti. Onlar hakkında konuşmak istemiyorum. Bu maçta penaltıydı, değildi bilmiyorum. Çok puan kaybettik ama hakemle puan kazandığımızı düşünmüyorum. Ama biz işimizi iyi yapacağız. Bugün hakemi konuşmak istemiyorum. Ama takdir hakkını kim olsa böyle kullanırdı. Şampiyonluk 3 büyüklerin arasında geçecek gibi, biz fillerin savaşında ezilmek istemiyoruz, bu kavgaya girmek istemiyoruz. Bugün bizi de Beşiktaş’ı da alkışlasınlar. Bunu istiyoruz." dedi.

Öte yandan Beşiktaş’ın bu karşılaşmayı Ankara Osmanlı Stadı’nda oynama teklifinin sorulmasına ise Güneş, "Oyuncularımız Ankara’ya gidip gelmenin sorun olacağını söylemişti. Daha yakın diye burada oynamak istedik." cevabını verdi.