UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk maçında yarın Arnavutluk'un Skenderbeu takımına konuk olacak Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, "İyi futbolla galip gelmek istiyoruz." dedi.

Öğleden sonra Arnavutluk'un Tiran şehrine gelen ve burada kampa giren Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, bir basın toplantısı düzenledi. Takım kaptanı Tolga Zengin'in de hazır bulunduğu toplantıda Tiran’da olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Şenol Güneş, şöyle konuştu:

"Avrupa Ligi’nde ilk maçımızı oynayacağız. İyi başlayıp iyi bitirmek istiyoruz. İki takımın da üç puana ihtiyacı var. Rakibimiz disiplinli oynuyor. Güzel bir maç olmasını bekliyorum. Cezalı Olcay ve sakat Oğuzhan dışında eksiğimiz yok. En güzel oyunumuzu oynayıp kazanmak istiyoruz. Hak eden kazansın. Keyif veren bir oyun oynamalıyız."

Güneş, yarınki kadro ile ilgili bir soru üzerine ise "Kimin oynayacağına yarın karar vereceğim. Her oyuncunun hazır olması gerekir. Yarın en iyi oyuncularımız oynayacak. Amacımız kazanmak." diye cevap verdi.

Yarın Skenderbeu ile oynayacakları Avrupa maçı ve Süper Lig maçlarındaki Beşiktaş'ın performansıyla ilgili soruları da cevaplayan Şenol Güneş, "Lig maçları, Avrupa’ya çıkmak içindir. Bu maçlar hedef maçlardır. Rakibin gücü ne olursa olsun sahaya kazanmak için çıkacağız. Arnavut futbolseverlere güzel bir futbol izletmek istiyoruz. İyi kapanıp iyi çıkıyorlar. Kendi liglerinde iyi durumdalar. Bizi yenmek için oynayacaklar. İyi bir kadroları var. Takımı tanıyoruz. Arnavut futbolu çıkışta. Her yıl yeni oyuncular sunan bir ülke. Skenderbeu’nun yıldız oyuncuları yok ama takım olarak ön plana çıkıyorlar." dedi.

TOLGA ZENGİN: ÜÇ PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ

Teknik direktör Şenol Güneş ile birlikte toplantıya gelen Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Tolga Zengin, Skenderbeu maçında ellerinden geleni yapacaklarını ve Türkiye'ye galibiyetle döneceklerini iddia etti.

Maçla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan ve sorularını cevaplayan Tolga Zengin, "Elimizden geleni yapacağız. Buradan üç puanla dönmek istiyoruz. Hedeflerimize maç maç bakıyoruz. Şu anda bizim için en önemlisi Skenderbeu maçı.” dedi.