Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, büyük Bursaspor'u oluşturmak için başkan Recep Bölükbaşı'ya büyük iş düştüğünü belirterek, "Mevcut oyuncuları tutmak gerekiyor, yenilerini almak gerekiyor, o pastaları yiyebilmek için." dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Bursaspor arasında yapılan protokolle, BURFAŞ'ın işlettiği sosyal tesislerde satışa sunulacak Bursaspor'a özel üretilen tatlıdan elde edilen gelirin bir kısmı kulübe kalacak. Konuyla ilgili tanıtım, Özlüce Tesisleri'nde Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Teknik Direktör Şenol Güneş, futbolcular Ozan İpek, Volkan Şen, Şener Özbayraklı, Şamil Çinaz, Ozan Tufan ve Ertuğrul Ersoy katıldı.

"PASTA YİYECEĞİZ, DAHA GOL YEMEYECEĞİZ"

Recep Altepe, en çok galip gelen takımın en çok taraftarının olduğunu iddia ederek, "Biz de puanları aldıkça bizim de taraftarımız artıyor, bütün Türkiye'de artıyor, dünyada prestijimiz artıyor. Şuanda güzel gidiyoruz. Bu sezon umduğumuzun üzerindeyiz. Güzel bir toparlanma oldu. Gurur duydum. Ligde en çok gol atan takım olmuşuz. Alkışlamak lazım. Burada hocamızı alkışlıyoruz. Bu kadar transfer yapan, futbolculara 10 milyarlarca para ödeyen kulüpler varken 48 gol atmış takım. Biraz daha az yesek demek ki tepede olacağız." diye konuştu.

OZAN TUFAN YÜZÜNÜ KAPATTI

Teknik direktör Şenol Güneş'in araya girerek, "Pasta yiyeceğiz şimdi, daha gol yemeyeceğiz" demesi üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, "Artık pasta yiyeceğiz, golü daha az yiyeceğiz. Şuan en huzurlu takım Bursaspor. Buradan başka takımlara giden oyuncular geri geliyorlar, bize Bursa'da huzur olduğu için. Daha önce gidenler de gördü. Bursa'nın kıymetini bilelim. Bursa'nın değerlerinin kıymetini bilelim." ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Şenol Güneş, bu sırada salonda bulunan futbolculardan Ozan Tufan'ı işaret etmesi üzerine Ozan Tufan'ın yüzünü kapatması gülüşmelere neden oldu.

BÖLÜKBAŞI: VAKIFKÖY BURSASPOR'UN OLDU

Recep Bölükbaşı ise her zaman kulübe destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye teşekkür etti. Timsah Arena'nın Bursaspor'a devredildiğini ifade eden Bölükbaşı, benzinliğin Bursaspor'a devredilmesi konusunda çalışıldığını, Vakıfköy Tesisleri'nin de 49 yıllığına Bursaspor'a devredildiğini kaydetti.

GÜNEŞ: MEVCUT OYUNCULARI TUTMAK, YENİLERİNİ ALMAK GEREKİYOR"

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise kulübün iyi ve kötü gününde yanında olan Recep Altepe'ye teşekkür etti. Kulübün ekonomik sorunları olduğunu hatırlatan Güneş, şunları söyledi:

"Sağ olsun futbolcularımız bunlara aldırış etmeden takımı taşımaya çalıştılar. Onlar da biliyorlar ki, tarlaya bir bitki ekersen o zamanla çiçek açar meyve verir. O yüzden sabırla işlerini, takımı sahiplendiler. Ben bu duygunun devam etmesini bekliyorum. Büyük Bursaspor'un olması için de sayın başkanımıza büyük iş düşüyor. Büyük yatırımlar gerekiyor. Mevcut oyuncuları tutmak gerekiyor, yenilerini almak gerekiyor, o pastaları yiyebilmek için."