Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etap çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Avusturya kampında oynadığı ikinci özel maçında Lille ile 0-0 berabere kalırken, teknik direktör Şenol Güneş, "On gün içinde daha iyi olacağız." dedi.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, "İkinci hazırlık maçımızda daha olumlu ve dikkatliydik. Fizik ve teknik olarak bir basamak daha yukarıdayız. Oyuncular zaman zaman pozisyon değiştirdi. Söylenenleri yapmaya çalışıyorlar. Adım adım gidiyoruz. Önemli olan oyuncuların kendilerini geliştirmesi. Oyuncu kadromuzu tam ideale getirene kadar dalgalanma olacak. Oyuncular iyi niyetle birbirlerine yardımcı olmaya çalıştı." dedi.

Bir basın mensubunun oyuncuları Veli Kavlak ile ilgili sorusuna da cevap veren Şenol Güneş, "Veli ile ilgili görüşmeler olacak. Başkanla görüşecek. Şu anda beklemedeyiz. Orta sahaya arayışlar olabilir. İsim üzerine takılmak istemiyorum. Transferde gelen de giden de olabilir. Hepsine şans vermeye çalışıyoruz. Forvet bir tane almamız gerekiyor. Eldeki oyuncuların performansı da önemli." diye cevap verdi.

Rhodolfo’nun herhangi bir sıkıntısının olmadığı sorusuna da Güneş, "Her hangi bir sıkıntısı yok. Oynatıp riske etmek istemedim. Quaresma oynamak istiyor. Heyecanı var, katılımı iyi. Fizik olarak sıkıntıları var. Sakatlık yaşamak istemiyoruz. Atiba ve Tosic’i biraz fazla oynattım. Oyuncularımın antrenman kaçırmasını istemiyorum. Bir hafta on gün sonra çok daha iyi durumda olacağımızı düşünüyorum." diye cevap vererek açıklamalarını tamamladı.