Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig şampiyonluğundan sonra çıtayı yükselttiklerini belirterek, Avrupa’da başarılı olmak istediklerini söyledi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, A Spor’da katılığı programda açıklamalarda bulundu.
Süper Lig şampiyonu Beşiktaş’ın Teknik Direktörü Şenol Güneş, siyah-beyazlı kulübe transferini şöyle anlattı:
"Bursa’dan önce Burak’ın takımı Beijing Guoan ile anlaşmıştım uzak diye gitmek istemiyordum. Bursa ile böyle anlaştım. Bursa’da Türkiye Kupası final maçı oynadıktan sonra bir cenaze için Karabük’e gittim. Sonra Şampiyonlar Ligi finali için Berlin’e gittim. Oradan da Antalya’ya gidecektim, tatil için. Ahmet Nur Çebi aradı, görüşelim dedi. Ben de uçak biletini değiştirdim. Ondan sonra İstanbul’a geldim ve anlaştım."
"CENK GELECEKTE ÇOK ÖNEMLİ BİR İSİM OLACAK"
Siyah-beyazlı oyuncu Cenk hakkında övgüyle söz eden Güneş, "Beşiktaş takımı yarışan bir takımdır. Bugünkü futbolda büyük takımlar yarışmacıdır. Genç oyuncu da oynar, yaşlı oyuncu da. Cenk güçlü karakteri olan bir oyuncu. Yeteneği olan bir oyuncu. Türkiye adına gelecekte çok önemli bir isim olacak. Benim için ’Mario Gomez neyse Cenk de odur’ dememin sebebi bu. Benim yedek oyuncum diye bir oyuncum yok. Şampiyonlar Ligi’nde iddialı bir Beşiktaş olmasını istiyoruz. En iyi takımlara karşı; Barcelona’ya, Real Madrid’e karşı mücadele edeceksin" şeklinde konuştu.
Güneş, Mario Gomez’in kalıp kalmayacağı yönündeki soruya ise, "Bana değil başkana sorun" şeklinde yanıt verdi.
"QUARESMA TRANSFERİNDEN PİŞMAN DEĞİLİM"
Quaresma transferinden memnun olduğunu dile getiren deneyimli teknik adam, "İlk geldiğimde konuştuğumuzda defansta bir sorun vardı. Önceliği defansa verdik. Dzdukzsak vardı ama sıcak bakmadım. Volkan Şen’i alabilirdik. Sonradan Quaresma ismi geldi. Sonra transferini yaptık. Bu karardan da pişman değilim. Çalışması çok iyi. Ama saha içerisinde bazı dalgalanmaları var" diye konuştu.