Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, tüm sezonun meyvelerinin alınacağı döneme girdiklerini belirterek, taraftarlardan destek istedi.
Bursaspor’un resmi yayın organı Bursaspor Dergisi’nE açıklamalarda bulunan tecrübeli hoca, Avrupa hedefine vurgu yaptı. Takımın, ligde ve kupada hedeflerine uzaklaşmadan mücadelesini en iyi şekilde verdiğini belirten Şenol Güneş, “Her iki kulvarda da yarışıyoruz. Fair-play ruhu içerisinde en güzel futbolumuzu oynayarak iyi sonuçlar almak istiyoruz. Avrupa kupalarına katılmak için buna ihtiyacımız var.” dedi.

“FENERBAHÇE KARŞISIDA TURU GEÇMEK İSTİYORUZ”
Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile oynayacaklarını hatırlatan deneyimli hoca, rövanş maçını çok önemsediklerini kaydetti. Güneş, “Bursa’da oynanacak final mücadelesinde yer almak için Fenerbahçe ile oynayacağımız maçı çok önemsiyoruz. Camiamızın bizden neler beklediğinin farkındayız. Takım olarak saha içinde en iyi performansımızı göstererek turu geçmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
“YÜKSELEN BİR DEĞERİZ AMA YETERLİ DEĞİLİZ”
Bursaspor'un büyük bir kentin temsilcisi olduğuna vurgu yapan Şenol Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Yükselen bir değere sahibiz ancak yeterli değiliz. Daha güçlü daha büyük bir Bursaspor istiyorsak var olan sorunları çözmemiz gerekiyor. Büyürken sorunlar daha da sancılı olur. Bursaspor camiası ve Bursa kentinin önde gelenlerinin desteği ile bu sorunların aşılacağına yürekten inanıyorum.”
Güneş, yapılacak olağan genel kurulun Bursaspor Kulübü'ne hayırlı olmasını sözlerine ekledi.