Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş yeni sezonun herkese hayırlı olmasını dilediğini söyledi.

Bu akşam üzeri kendi tesislerinde yaptıkları ilk antrenman sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, “Yönetime, teknik heyete, oyunculara, taraftarlara, medyaya yani herkese hayırlısı bir sezon olsun diyorum. Umarım birlikte güzel işler yapar ve ses getiren farklı bir oyun sergileriz.” dedi.

Tecrübeli hoca ayrıca transfer durumlarından da bahsederek, “Özel bir durum oluştuğu için Demba Ba'nın yerine oyuncu bakabiliriz. Kamp sürerken de bazı oyuncular bakılabilir. Elimizdeki oyuncuların durumuna bakıp değerlendireceğiz. Yönetim de elinden gelen gayreti yapıyor. Sonuçları hep beraber görmüş olacağız. Ersan'ın da bir transfer konusu var. Gündeme geldi, ancak daha sonra kapandı gitti. Bir ay sonra ne olur, ne değişir bilemem. Van Persie'nin isimlere ise hiç takılmayalım çünkü bizim için herkes önemli. İsimlerden çok, takımımız önemli.” diye konuştu.

Öte yandan Beşiktaş, 2015-16 sezonunu ilk çalışmasına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.
Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan antrenmanın bir bölümü basın mensuplarına açık tutuldu.

Dört gün boyunca İstanbul’da çalışacak siyah-beyazlılar, yurt dışı hazırlık programının ilk etabı için 5 Temmuz’da Almanya’ya hareket edecek.