AK Parti Afşin ilçe Başkalığı tarafından ilçede  yapımı devam eden sentetik zeminli çim ha inşaatında sona gelindiği bildirildi.

AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, yapımı devam eden sentetik zeminli çim sahayı inceleyerek, önümüzdeki haftalarda tamamlanarak Afşin halkına hizmete sunulacağını kaydetti.

İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, sahadaki kaba inşaat çalışmalarının tamamlandığını ve yapılacak olan son rütuşlar sonrası önümüzdeki hafta itibariyle halkın hizmetine sunulacağını belirtti.

Kaynak,  tüm yurtta olduğu gibi ilçede de yapılan yatırımların hızla devam ettiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

 

"12 yıldır Ak Parti iktidarı boyunca ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de hizmetlerimiz kesintisiz devam ediyor. Eğitim, sağlık, spor alanlarında ciddi hizmetler aldık. Milli Eğitimde 8 okulumuzun inşaatları devam ederken Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı'nın yatırımları da devem ediyor. Bizler geçmiş dönemde güreşte çok önemli başarılar elde ettik, Wushu'da Avrupa ve Balkan ikinciliklerimiz var. Afşin spor alanın yakın ve uzak zamanda birçok başarıyı yakalamış bir ilçedir. Eski Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç'ın Kahramanmaraş'ı ziyareti esnasında, sporcularımızın özel talebi ile suni çim futbol sahası istemiştik. Bu talebimiz Grup Başkanvekilimiz Sayın Mahir Ünal'ın da destekleriyle de yerine getirildi.

Kaynak, hizmetin ilçeye kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.