Balıkesirspor'un başarılı futbolcusu Sercan Yıldırım, "İkinci yarı daha iyi futbol oynasak maç farklı bitebilirdi." dedi.

Takımının deplasmanda Galatasaray'a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Sercan Yıldırım, ilk olarak Mersin’in Tarsus ilçesinde öldürülen 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Özgecan Aslan cinayetini için başsağlığı diledi.

Maçla ilgili olarak ise başarılı futbolcu, "Bugün kazanmak istiyorduk. Şampiyonluğa oynayan ve küme düşmemeye oynayan iki takıma da 3 puan gerekiyordu. İlk yarı kötü başladık. İkinci yarıdaki gibi oynasaydık daha farklı bitebilirdi. Galatasaray’a şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum. Bizde ligde kalmak için mücadelemizi vereceğiz." dedi.

Şampiyonluk mücadelesi için ise Yıldırım, şöyle konuştu: "3 takımda iyi oynuyor. Hiç birinin hakkı yenmesin. İyi olan kazanır. Böyle büyük maçlardan alabildiğimiz kadar puan almak istiyoruz. Rakiplerimiz ile hep içeride oynayacağız. Avantajı kullanırsak, ligde kalacağımızı düşünüyorum. Biraz zor ama imkansız değil."