Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) eski yöneticilerinden Serdal Adalı, yeniden görülmeye başlanan şike davası için "Kenar süsü olarak kullandığımız şike davasında alnımızın akıyla çıkacağız" dedi.

Serdal Adalı, Zonguldak Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği'nin düzenlediği iftara katıldı.

Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik ve yönetim kurulunun davetlisi olark ilçeye gelen Serdal Adalı, iftar sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Adalı, transfer çalışmaları ile ilgili mevcut yönetimin gerekli transfer çalışmasını yağacağını, birilerinin transfer yapıyor diye kendilerinin de transfer yapacağı anlamına gelmediğini ifade etti.

'HER TAKIM KENDİ İÇİNDEKİ EKSİKLERİ TAMAMLAR'

Serdal Adalı, şöyle devam etti: "Şu anda Fenerbahçe ve Galatasaray, transferde bir parça daha öndeler. Umut ediyorum ki mevcut başkan ve yönetim kurulu, eksik olan bölgelere gerekli transferleri yapacaklardır. Onlar da görüyorlardır. Birileri transfer yapıyor diye bizlerin de transfer yapacağız diye bir şey de yoktur. Her takım kendi içinde eksiklerini tamamlar. Ben de tüm taraftarlar gibi yeni transferleri bekliyorum"

'KENAR SÜSÜ OLARAK KULLANDIĞIMIZ ŞİKE DAVASINDA ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKACAĞIZ'

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yeniden görülmeye başlanan ve 18 Eylül tarihine ertelenen şike davasına da değinen Adalı, "Evet, 18 Eylül'e kaldı. Şike davası başladığından beridir tek söylediğim bir kelime var. Maalesef biz bu davada kenar süsü olduk. Hiç bir zaman da inancımı yitirmedim. Bu davadan alnımızın akıyla aklanacağız. Beşiktaş'ın bu tür şeylere de ihtiyacı olmadığını tüm Türkiye görecek" ifadelerini kullandı.

'GENEL KURUL KARARI ALINIRSA BAŞKANLIK İÇİN KONUŞUR TARTIŞIRIZ'

Olası bir genel kurulda başkanlığa aday olup olmayacağı yönündeki soruya ise Serdal Adalı şöyle cevap verdi: "Alınan genel kurul kararı yok. Önümüzdeki günlerde böyle bir karar alınırsa, arkadaşlarımızla oturur konuşuruz. Henüz alınmış bir seçim kararı yok. Seçim kararını alsınlar, ondan sonra otururuz. Arkadaşlarımızla tartarız biçeriz. Aday olacaksak da açıklarız. Beşiktaş'ta adaysız bir seçim olmaz. Onun için Beşiktaşlılar içlerini rahat tutsun. Normalde, 'mali genel kurulda hemen önümüzdeki hafta kararı alıp, 30 gün içerisinde de seçime gidilecek' beyanı vardı sayın başkanın. Mali kurulun üstünde de bir bir buçuk aya kadar yakın oldu. Bekliyoruz. Herhangi bir seçim kararı alınırsa oturur arkadaşlarımızla değerlendiririz"

Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik ise Beşiktaş camiasının büyük bir aile olduğunu, dernek olarak her Beşiktaşlıya kapılarının açık olduğunu, bugün de eski yönetim kurulu üyelerinden Serdal Adalı ve Ankara'dan gelen misafirlerini iftar programında ağırladıklarını söyledi.