Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, ilk yarı planlarının tuttuğunu ama ikinci yarı çok kötü bir oyun sahaya koyduklarını söyledi.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 31. haftasında deplasmanda İstanbul Başakşehir'e 2-1 yenildikleri karşılaşma sonrası Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, açıklamalarda bulundu. Maça iyi başladıklarını belirten Yalçın, "İstediğimiz golü bulduk. Tam bizim istediğimiz gibi oldu ilk yarı. Planlar tutmuştu ancak ikinci yarıda çok kötü bir oyun ortaya koyduk. Rakibin çok oynamasına müsaade ettik ve basit hata yaptık. İki tane basit hatadan mağlup olduk. Böyle güçlü ekiplere karşı bu hataları yapmamanız gerekiyor. İkinci yarıda oynadığımız oyunun hakkı puan alacak nitelikte değildi. Çok çabuk toparlanmamız lazım, önümüzde önemli bir maç var. " diye konuştu.

İSTANBUL BAŞAKŞEHİR CEPHESİ

İstanbul Başakşehir Yardımcı Antrenörü Erol Bulut ise Abdullah Avcı'nın kendisine verdiği taktikleri en iyi şekilde sahaya yansıttığını söyledi.

Zor bir maça çıktıklarını belirten Bulut, "Oyunu çevirmeyi başardık. Baskı yaptığımız sırada gol yedik ve geriye düştük, sonra da oyunu kontrol etmeyi başardık. Soyunma odasında içeride iyi şekilde motive ettik takımı. Muhakkak kazanmamız gereken bir maçtı dördüncülüğü korumak için. İkinci yarıda takımımızın iyi iş başardığını düşünüyorum. Maçın genelinde baskın olan taraf bizdik. 3 puanı almayı başardık ve yolumuza devam diyoruz. Hocam Abdullah hocanın bana verdiği taktikleri en iyi şekilde sahaya yansıtmaya çalıştık. En iyi şekilde bu görevi sonuçlandırdığımı düşünüyorum." şeklinde konuştu.