Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Gaziantepspor karşısında aldıkları 3 puan sonrası oyuncularını tebrik ederek, "Özlenen Sivasspor gelecek. Çok acele etmemek lazım. Devre arasında iyi çalıştık. Bugün inşallah bizim için bir başlangıç olur ve sonuca oynayan bir Sivasspor oluştururuz." dedi.

Kazandıkları için çok mutlu olduklarını dile getiren Sergen Yalçın, "90 dakika boyunca inanılmaz mücadele örneği gösterdik. Böyle ağır bir zeminde, oyunu çevirmek gerçekten çok zor. Biz de buna alışık bir takım değiliz. ikinci yarıyı yeni bir başlangıç olarak görüyoruz. Camia olarak iyi bir yerde değiliz. Önümüzde daha oynayacağımız 16 lig maçı var, o maçlarda mücadelemizi gösterip, ligi iyi yerde bitiririz." diye konuştu.

Bir yabancı oyuncu almayı planladıklarını söyleyen Yalçın, "Hedefimizde bir oyuncu var, çok az sure kaldı. Takıma katabilirsek iyi olur. Ama 20'den fazla ilk 11de görev alabilecek oyuncum var. Özlenen Sivasspor gelecek. Çok acele etmemek lazım. Devre arasında iyi çalıştık. Bugün inşallah bizim için bir başlangıç olur ve sonuca oynayan bir Sivasspor oluştururuz." şeklinde ifadelere yer verdi.

Yavaş yavaş istedikleri yere geldiklerini açıklayan Yalçın, artık oyuncularının kafa olarak bu ligin içerisinde olduklarını sözlerine ekledi.

OKAN BURUK: BİNYA GİBİ TECRÜBELİ BİR OYUNCUNUN BU HATASI AFFEDİLEMEZ

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Gaziantepspor Teknik Direktörü Buruk, bugün sahada çok kötü bir Gaziantepspor olduğunu dile getirerek, Binya gibi tecrübeli bir oyuncunun yaptığı hatanın affedilemez olduğunu vurguladı.

İlk yarı iyi bir mücadele ortaya koyduklarını belirten Buruk, ikinci yarı ise çok kötü bir oyun sergilediklerini açıkladı. Taraftarlardan özür dileyen Buruk, şunları kaydetti:

"İnanılmaz pas hatası yapan, topa sahip olamayan, çok fazla panik halinde bir takımımız vardı. Karşımızdaki rakip istemediği halde topu onlara kaptırıyorduk. Saha çok kötüydü ama bunlar bahane değil. Binya gibi tecrübeli bir oyuncunun takımımız hem yalnız bırakması hem de penaltıya sebebiyet vermesi affedilemez. Maçın dönüm noktası kırmızı kart ve penaltı oldu. Çok erken de gol yedik, hamle yapamadık. Çok fazla pozisyon verdik. Bugün sahada çok kötü bir Gaziantepspor vardı. Üzgünüz, taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Topladığımız puanlar bizi kandırmaması gerekiyor. Lig çok çetin. Daha iyi olmalıyız.”