Türk futbolunun ve Beşiktaş'ın eski iki yıldızı Sergen Yalçın ile Ahmet Dursun aynı günde babalarını kaybederek büyük acı yaşadılar.

Beşiktaş ve milli takımın eski oyuncularından, Medicana Sivasspor Sportif Direktörü Sergen Yalçın'ın babası Özer Yalçın hayatını kaybetti. Merhum Özer Yalçın'ın geçtiğimiz Ocak ayında Afyonkarahisar’da geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırıldığı ve tedavi için İstanbul'da hastanede olduğu ve vefatın da hastanede gerçekleştiği belirtildi. Sergen Yalçın’ın babasının cenazesi Kilyos Camii’den ikindi namazıyla birlikte kaldırılacak.

AHMET DURSUN'UN BABASI VEFAT ETTİ

Beşiktaş ve milli takım eski futbolcularından Ahmet Dursun'un babası İsmet Dursun da vefat etti. İsmet Dursun'un cenazesinin ise 2 Nisan Perşembe günü Esenler Fatma Hatun Camii'nde öğleyin kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği belirtildi.

TFF VE BEŞİKTAŞ'TAN YALÇIN VE DURSUN İÇİN TAZİYE MESAJI

Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu ile futbolcuların eski kulübü Beşiktaş, babalarını kaybeden Sergen Yalçın ve Ahmet Dursun için birer taziye mesajı yayımladı.

Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Özer Yalçın ve İsmet Dursun'un vefat haberinin üzüntüyle alındığı belirtilerek, "Özer Yalçın ve İsmet Dursun'a Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz." denildi.

Siyah beyazlı kulüp ise babalarını kaybeden Ahmet Dursun ve Sergen Yalçın'a sabır ve baş sağlığı dileyen bir mesaj yayımladı.

Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde yer alan mesajda, "Unutulmaz futbolcularımızdan Ahmet Dursun'un babası İsmet Dursun'un vefat ettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

Siyah beyazlı kulüp Sergen Yalçın'ın babası için de başsağlığı mesajı yayımladı.