Şerit, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, çok iyi başladıklarını ve kazanmak arzusuyla mücadele ettikleri karşılaşmadan istedikleri sonucu alamadıklarını ifade etti.

Fethiyespor karşısında buldukları net pozisyonları değerlendiremediklerini aktaran Şerit, karşılaşmada bireysel hatalar yaptıklarını söyledi.

Şerit, karşılaşmada 2-0 geriye düşünce zorlandıklarını belirterek, "Bulduğumuz penaltı golüyle biraz umutlandık. Yediğimiz 3'ncü golle de oyunu çevirmemiz zora girdi. Rakibimiz açısından çok değerli bir 3 puan olduğunu görüyoruz. Mücadele ettiğimiz maçta puan alamadığımız için üzgünüz" diye konuştu.

 - Fethiyespor cephesi

Fethiyespor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ise geçen hafta Manisaspor maçında kaybettikleri  3 puanı deplasmanda telafi etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Oyuncularının istedikleri performansı gösteremediğini vurgulayan İpekoğlu, şöyle konuştu:

"Önemli olan bundan sonra oynayacağımız maçlarda alacağımız puan ya da puanlardır. Düşme potasında olan takımlar birbirlerine hayli yakın puanlarda. Alınan galibiyetle düşme potasından 4 puanlık avantajla ayrılıyoruz. İnşallah bu puan farkını lig sonuna kadar koruruz." 

Fethiyespor futbolcusu Emre Bilgin de zor geçeceğini tahmin ettikleri maçtan galibiyetle ayrılmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.