Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Sevilay Öztürk, Isparta’da düzenlenen Milli Takım seçmelerinde 4 madalya kazandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Sevilay Öztürk Isparta’da düzenlenen Milli Takım yüzme seçmelerinde dört madalya daha kazandı.15-17 Kasım tarihleri arasında, Kahramanmaraşlı Milli Takım Yüzme Antrenörü Merhum Osman Çullu adına Isparta’da düzenlenen seçmelere 42 kulüpten 129 sporcu katıldı. Müsabakalarda Kahramanmaraş’ı Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’nden 5, Kahramanmaraş Engelliler Spor Kulübü’nden 8 ve Gençlik ve Spor Kulübünden 1 olmak üzere 14 sporcu temsil etti.

Kelebek Stilde Türkiye 1.’si

Müsabakalarda S5 kategorisinde mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Sevilay Öztürk, 50 metre kelebek Türkiye 1.’si, 50 metre sırtüstü, 50 metre serbest ve 100 metre serbest stilde Türkiye 2.’si olarak toplamda dört madalya kazandı.

Şehrimizi Temsil Ettik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Yüzme Antrenörü Ali Uzun, müsabakaya ilişkin yaptığı değerlendirmede: “Yüzme Milli Antrenörümüz merhum Osman Çullu Hocamızın anısına düzenlenen müsabakada sporcumuz Sevilay Öztürk bir altın madalya 3 adette gümüş madalya sahibi olarak Kahramanmaraş’ı en iyi şekilde temsil etti. Sevilay Öztürk’ü başarısından dolayı tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.