Seyhan Belediyespor, daha önce yalnızca futbolda faaliyet gösterirken Zeydan Karalar’ın başkan seçilmesinin ardından bir yıllık sürede branş sayısını 9’a, 140 olan lisanslı sporcu sayısını da 630’a çıkardı.

Başkan Zeydan Karalar’ın görevde olduğu bir yıl içerisinde başlayan bir yenilik de lisanslı eğitmenler eşliğinde vatandaşlara sabah sporu yaptırılması oldu. Her sabah Merkez Park, Atatürk Parkı, Güney Yıldızı Parkı, Mavi Bulvar Şehitler Parkı ve Pınar Mahallesi Füze Selami Spor Tesislerinde 06.00 ile 08.00 arasında vatandaşlara spor aktiviteleri devam ediyor.

Seyhan Belediyespor son bir yıl içerisinde amatör futbol takımı Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükseldi. U-19 takımı Adana 3’üncüsü, U-17 takımı Adana 2’incisi olup Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. U-16 grubunu lider tamamladı. U-15 grupta lider çıkıp play offta 2. Oldu. U-14 ligi 1. bitirerek play off maçları sonucunda grubu 3. bitirdi. Salon Futbol Takımı (Futsal) Adana şampiyonluğunu elde ederken, Türkiye elemelerine katıldı.

BASKETBOL VE VOLEYBOL BRANŞLARINDA BAŞARILARI

Seyhan Belediyspor’un basketbol ve voleybol branşındaki başarıları da göz dolduruyor. Son bir yıl içerisinde basketbol ve voleybol branşlarında elde edilen başarılar şöyle: Basketbolda minik erkekler ve büyük erkekler kategorilerinde liglere başlandı. Voleybolda; bayanlar bölgesel lig kategorisinde Adana şampiyonu, Niğde'de yapılan bölge finalini 3. tamamladı. Erkekler bölgesel lig kategorisinde Adana şampiyonu, Niğde'de yapılan finallerde 2. oldu. Küçük kızlar, genç erkeklerde, yıldız kızlarda ve yıldız erkeklerde Adana şampiyonu oldu.

Bunun yayında atletizmde, tekvandoda, teniste, bisiklet ve halk oyunlarında da bir çok başarıya imza atan Seyhan Belediyespor çocukların ve gençlerin spor yapmasını sağlıyor.