Shakhtar Fenerbahçe maçı için nefesler tutuldu. Kritik maç saat kaçta. Shakhtar Fenerbahçe maçı ne zaman, tüm detaylı bilgiler haberimizde.UEFA Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turu rövanş maçında Fenerbahçe, deplasmanda Shakhtar Donetsk ile karşılaşacak. Peki bu karşılaşma ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Shakhtar-Fenerbahçe maçı ücretsiz yayınlanacak mı? Hepsinin cevabı burada...

Shakhtar Donetsk-Fenerbahçe maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3.ön elem turunda Shaktar Donsetk ile karşı karşıya gelecek.5 Ağustos Çarşamba günü oynanacak olan mücadele ligtv'den naklen yayınlnacak.

Futbolseverlerin tepkisini çeken uygulama!

Bu kritik mücadeleyi Sarı-Lacivertli taraftarlar, Digiturk üzerinde yayın yapan 203 numaralı kanaldan izleyebilecek. Digiturk paketlerinde Lig Tv olan üyelerde bu karşılaşmayı diğer üyeler gibi 30 TL vererek izleyebilecekler.Digiturk'ün bu uygulaması futbolseverler tarafından tepkiyle karşılanırken, yayıncı kuruluş bu uygulamada ise herhangi bir geri adım atmadı.Hatırlanacağı üzere, aynı uygulama geçtiğimiz sezon bir başka Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçı olan  Feyenoord - Beşiktaş karşılaşmasında da uygulanmıştı

Yıldızlar yine sahnede olacak

Turun ilk maçında Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda misafir ettiği Ukrayna temsilcisiyle 0-0 berabere kalan Vitor Pereira önderliğindeki Fenerbahçe, umutlarını rövanş mücadelesine taşımayı başarmıştı.Kanarya'da yeni transfer edilen isimlerden Simon Kjaer, Josef de Souza, Nani, Fernandao ve Robin van Persie ilk defa resmi bir karşılaşmada Sarı-Lacivertli formayla boy göstermiş ve taraftarların önüne çıkmıştı. 29 Temmuz Çarşamba günü oynanan Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan Fenerbahçe-Shakhtar Donetsk Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk karşılaşması 0-0 sona ermişti.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında, yarın Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımı ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, müsabakanın oynanacağı Lviv kentine ulaştı.Bugün saat 11.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel bir uçakla Lviv'e hareket eden kafile, 14.30 sularında bu kente vardı. Sarı-lacivertlileri havalimanında karşılayan taraftarlar, teknik direktör Vitor Pereira'ya da çiçek armağan etti. Taraftarların yoğun ilgisi ile karşılanan oyuncular, konaklayacakları otele geçerek dinlenmeye çekildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, bir oyuncu ile birlikte, bugün saat 19.00'da, Lviv Arena'da bir basın toplantısı düzenleyecek. Maç öncesi son antrenman ise, Lviv Arena'da saat 19.30'da başlayacak ve ilk 15 dakikası basına açık olacak.UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 0-0'ın rövanşında yarın Fenerbahçe'nin Ukrayna'da karşılaşacağı Shakhtar Donetsk'in Başkanı Rinat Ahmedov, ülke basınına açıklamalarda bulundu.Segodnya gazetesinin sorularını yanıtlayan Ahmedov, "Shakhtar Donetsk, bugün tarihinin en güçlü zamanını yaşıyor" dedi. 

"Usta" olarak bahsettiği Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu'ya övgüler sıralayan Ahmedov, "Lucescu çok büyük bir profesyonel ve kulübümüz için çok önemli şeyler yaptı, adını Shakhtar tarihine altın harflerle yazdırdı. Avrupa'da saygı duyulan bir kulüp haline geldiğimiz için ve ortaya koyduğumuz oyundan dolayı O'na sonsuz teşekkürlerimi sundum" diye konuştu.

Lucescu'nun Shaktar'dan ayrılacağı yönünde zaman zaman medyada çıkan haberlere de değinen Ukraynalı milyarder, "Lucescu'nun bizden ayrılacağı haberlerini sürekli okudum. Ustaya seçimin kendisinin olduğunu söyledim. O ise bana, 'Başkan, dedikodulara inanmayın, ben hiçbir yere gitmiyorum. Bugün Shakhtar çok zor durumda, takımımı yalnız bırakamam' dedi" ifadelerinde bulundu.

İşte Digiturk'ten yapılan açıklama:

"Değerli üyelerimiz, Sporun en büyük destekçisi ve spora her platformda katkı sağlayan Digiturk, siz değerli üyelerimizin de bildiği üzere Spor Toto Süper Lig, İngiltere Premier Ligi, İspanya La Liga ve Brezilya Ligi'nin ülkemizdeki tek yayıncı kuruluşu konumunda bulunmaktadır. Futbola büyük yatırımlar yapan Digiturk ulusal ve uluslararası en prestijli organizasyonları en yeni teknolojilerle sporseverlerin beğenisine sunmaktadır.

30 TL ÖDEYEN MAÇI İZLER

Bu kapsamda 5 Ağustos gecesi oynanacak Shakhtar Donetsk-Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 3'üncü ön eleme rövanş maçı heyecanı Digiturk 203/399 nolu kanalların yanı sıra www.digiturkplay.com.tr adresi üzerinden 30 TL'ye sporseverlerle buluşacaktır. Bu heyecan dolu maç ayrıca yurtdışında da www.digiturkplay.com üzerinden satın alınarak izlenebilecektir.

DİĞER YAYINLARDAN FARKLI

Söz konusu maçın yayın hakları diğer yayın içeriklerimizden farklı olarak ayrıca satın alındığı ve statü gereği halihazırdaki spor paketlerimiz dışında yer aldığı için, yeni bir spor içeriği olarak ücretlendirmeye tabii tutulmaktadır. Bu husus geçtiğimiz senelerde oynanan Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarının yayınlarında da benzer şekilde uygulanmıştır.Ücret konusunda belirlenen rakam ise; Lig TV üyesi olmayan sporseverlerin "izle öde" sistemi ile 3 büyük takımın Anadolu takımlarıyla yaptığı herhangi bir maçı izlemek için ödediği ücrete tekabul etmektedir.

Digiturk spor içeriklerini sürekli geliştirmeye; yalnızca futbolda değil, basketbol ve tenis gibi ülkemizde giderek daha fazla ilgi gören spor dallarında da en heyecanlı maçları ekranlarına taşıyarak siz değerli üyeleriyle buluşturmaya önümüzdeki dönemde de devam edecektir.

Saygılarımızla."