Shaktar Fenerbahçe maçı hangi kanalda, Fenerbahçe Shaktar maçı şifresiz kanallar listesi. Shaktar Fenerbahçe maçı radyo dinle canlı Shakhtar Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta. Shakhtar fenerbahçe maç bitiminde özet ve goller burada olacak. FB Shakhtar maçı izle.. Shakhtar Donetsk-Fenerbahçe maçı bu akşam saat 21:45'te oynanacak. Shakhtar Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta oynanacak detayları burada. Shakhtar Donetsk-Fenerbahçe maçı hakkında tüm detaylı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. Fenerbahçe Shakhtar maçı an be an canlı izle. Maç bitiminde Fenerbahçe Shakhtar maç özeti ve golleri burada olacak. 
UEFA Şampiyonlar Ligi için yarın sahaya çıkacak Fenerbahçe, Ukrayna temsicisi Shaktar ile karşı karşıya gtelecek. İlk maçı kendi sahasında 0-0 bitiren sarı lacivertli ekip, Şampiyonlar Ligi vizesini almak için zorlu bir 90 dakikaya çıkacak. Peki Shaktar Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve şifresiz kanalda izlenebilecek mi? İşte taraftarların birbirlerine en çok sorduğu soruların cevapları.

Luce’nin takımı Ukraynalı Shaktar Donetsk, Fenerbahçe’yi 5 Ağustos Çarşamba günü kendi sahasında ağırlayacak. Fenerbahçe Shaktar maçı geçtiğimiz hafta Şükrü Saracoğlu’nda yapılmış ve golsüz beraberlikte sonuçlanmıştı. 
Shaktar Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz canlı izlenebilecek mi?

Taraftarların en çok merak ettiği soru maçın hangi kanalda olduğu hakkında. Shaktar Donetsk Fenerbahçe karşılaşması, LİGTV 3 ekranlarından canlı izlenebilecek. 

LİGTV’Sİ OLANA BİLE MAÇ ÜCRETLİ
Shaktar Fenerbahçe maçı LİG TV’den yayınlanacak olması, Digiturk’ü olmayan futbolseverleri üzerken, Digiturk’ü olan kullanıcılara da maç ücretli olarak izletilecek. Digiturk kullanıcıları, LİG TV paketleri olsa dahi maçı 30 lira karşılığında izleyebilecek.
SHAKTAR - FENERBAHÇE MAÇININ KADROLARI BELLİ OLDU MU?
Maç kadroları henüz belli olmadı. Fenerbahçe'de Robin Van Persie'nin oynayıp oynamayacağı da henüz netlik kazanmadı. Takıma geç katılan Hollandalı süperstar Robin Van Persie'nin durumu henüz belli değil. Antremanlarda özel bir kuvvetçalışması uygulayan süperstar, kondisyon ve dayanıklılık gücünü arttırmak için çeşitli çalışmalar yapıyor. Teknik Direktör Vitor Pereira'nın ise Robin Van Persie'nin ilk 11'de başlaması yönündeki kararını kafasında henüz belirleyemedi.
CESUR VE KİŞİLİKLİ

Fenerbahçe'de bütün camia tamamen Shakhtar Donetsk maçına kilitlendi. Teknik Direktör Vitor Pereira, İstanbul'a turla dönmek için her şeyi yapacaklarını söyledi. İlk maçtan bu yana çok ciddi bir şekilde çalıştıklarını ve rakibi iyi analiz ettiklerini söyleyen Pereria, “Rakip takım 13 yıldır aynı hocayla çalışıyor, belli bir sisteme sahip. Yıllardır birbirlerini ezberleyen, Şampiyonlar Ligi tecrübesi yüksek bir takımla oynayacağız ama biz de iyi hazırlandık. Bir önceki maçtan sonra gördüğümüz hataları düzelteceğimize inanıyorum. Benim maçta görmek istediğim tek şey cesaretli ve kişilikli bir takım” dedi. Kritik maçları sevdiğini sözlerine ekleyen Pareira, “Bizi büyük bir maç bekliyor ve ben böyle ortamları çok seviyorum. Şuna eminim ki maç bittiğinde skor ne olursa olsun biz çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Fred beni ilgilendirmiyo

Copa America'da doping yaptığı tespit edilen Shakhtarlı orta saha Fred hakkındaki soruya cevap veren Pereira, “Ben bir teknik direktörüm. Ben antrenmanı bilirim, maça hazırlanmayı bilirim. Bu nedenle Fred konusu beni ilgilendirmiyor. Ben sadece saha içindeki işimi yapmaya çalışıyorum” dedi. Portekizli çalıştırıcı Hollandalı golcü Van Persie'nin oynayıp oynamayacağının sorulması üzerine, “Bunu öğrenebilmeniz için yarına kadar beklemeniz gerekiyor” cevabını verdi. Pereira “Bugün çok keyiflisiniz ama takımınız elenirse ne yapacaksınız?” sorusu üzerine, “Maçın son düdüğü çalana kadar da üzülecek bir sebebim olacağına inanmıyorum. Futbolda olumlu veya olumsuz sonuçlar alabilirsiniz ama hayat her zaman sonuçlardan ibaret değildir” dedi. Pareira ile birlikte basın toplantısına katılan sarı-lacivertli futbolcu Caner Erkin ise yaptığı açıkalamda, “İkinci maça da çok iyi hazırlandık. Sonuçta kanatlardan hücuma çıkabilirler ama 5 tane çıkıyorlarsa biz bunu 1'e indirmeyi hedefliyoruz. Ben de hücuma çıkan bir oyuncuyum. Srna da öyle. Ancak bunlar bizim için problem değil dedi.

 LUCESCU ÇEKİNİYOR

F.Bahçe hiç bu kadar güçlü olmamıştı

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ön eleme turundaki rakibi Shakhtar Donetsk'in teknik direktörü Mircea Lucescu, kendilerini zor bir maçın beklediğini söyledi. “Takım olarak iyi konsantre olursak her şeyi başarabiliriz. Ekip ruhumuz bunu sağlayacaktır” diyen Rumen teknik adam, “İki güçlü takım var ve iki takım da önemli takımlar oldukları için birbirleriyle karşılaşmak istemediler bile. Fenerbahçe şu an güçlü olduğu kadar hiç güçlü olmadı. Bizim takım için de bunu söyleyebiliriz. İstanbul'daki gibi gösterişli bir maç olacak ve kalitemizle bu maçı kazanmak istiyoruz” dedi. Lucescu Fred'i oynatıp oynatmayacağı sorusuna “Henüz kimi oynatacağıma karar vermedim. Diğer konularla kurullar ilgileniyor, beni ilgilendirmiyor” cevabını verdi.

 30 lira tepkisi

Shakhtar ile Fenerbahçe arasında Lviv'de oynanacak rövanş maçının yayınıyla ilgili iddialara Digitürk noktayı koydu. Maçın ücretsiz yayınlanacağı haberi taraftarı sevindirmişti ancak yayıncı kuruluş 30 lira bedel karşılığında maçın izlenebileceğini açıkladı. Yapılan bu açıklamaya Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyada büyük tepki gösterdi. 


Sağ bek Şener'in 

Fenerbahçe'de, geçen sezon Bursaspor'la UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu maçında kırmızı kart gördüğü için ilk müsabakada forma giyemeyen yeni transfer Şener Özbayraklı'nın cezası sona erdi. İlk maçta sol bek Hasan Ali'yi sağ bekte kullanan Pereira bu defa Şener'e ilk on birde görev verecek. 

'En güçlü halimiz'

Shakhtar Donetsk'in Başkanı Rinat Ahmedov, “Shakhtar Donetsk, bugün tarihinin en güçlü zamanını yaşıyor” dedi. “Usta” olarak bahsettiği Lucescu'ya da övgüler sıralayan Ahmedov, “O çok büyük hoca. Adını Shakhtar'ın tarihine altın harflerle yazdırdı. Sürekli ayrılacağı söylendi ama o kulübü bırakmadı” dedi. 

En golcüsü Alex

Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarındaki en golcü futbolcusu unvanını Brezilyalı oyuncu Alex de Souza elinde bulunduruyor. Sarı-lacivertlilerin efsane kaptanı Alex, 61 Avrupa kupası maçında 15 gol kaydetti. Alex'i 12 golle Tuncay Şanlı izliyor. Avrupa kupalarında en çok forma giyen oyuncu ise 68 kez sahaya çıkan Volkan Demirel. 

Ukrayna kâbusu

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında Ukrayna takımlarına karşı galibiyet sevinci yaşayamadı. Sarı-lacivertli takım, şimdiye kadar Ukrayna takımlarıyla yaptığı 5 maçtan hiç galibiyet çıkaramadı. Bu maçların 4'ünü Dinamo Kiev'le oynayan sarı-lacivertliler 3 beraberlik, 2 yenilgi aldı. Fenerbahçe, Shakhtar'ı yenip bu şanssızlığını kırmak istiyor. 

Rövanş gecesi

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turunda rövanş karşılaşmaları bu akşam tamamlanacak. Program şöyle: 

17.00 Astana- HJK Helsinki (0-0)

19.30 Karabağ-Celtic (0-1)

19.45 S.Prag-CSKA (2-2)

20.30 BATE-Videoton (1-1)

21.15 Basel-Lech Poznan (3-1)

21.30 Partizan-S.Bükreş (1-1)

21.30 Malmö-Salzburg (0-2)

21.30 Club Brugge-Panathinaikos (1-2)

21.45 V.Plzen-Maccabi (2-1)

21.45 Shakhtar-Fenerbahçe (0-0)

21.45 Skenderbeu-Milsami (2-0)