Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 20. haftasında Kardemir Karabükspor ile 0-0 berabere kalan Kasımpaşa'da teknik direktör Shota Arveladze, "Beklediğimiz bir maç oldu. Bir golde her şey değişirdi. Hücum bölgesinde biraz erken bir hamle denedim. Biz de, rakip de gol bulamadı. Her iki takımda bir puana razı oldu." dedi.

0-0 biten Kardemir Karabükspor ile Kasımpaşa maçının ardından teknik direktörler Tolunay Kafkas ve Shota Arveladze değerlendirmelerde bulundu.

Sahadan üç puanla ayrılmak için her türlü mücadeleyi verdiklerini ve Kardemir Karabükspor’un ligde kalacağını belirten Teknik Direktör Tolunay Kafkas, "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Maalesef elimize geçen fırsatları değerlendiremedik. Oyunun büyük bir bölümünde hakim olan taraf bizdik. Sadece sonuç alamadık. Oyuncular gelişiyor. Hiç kimsenin şüphesi olmasın Kardemir Karabükspor bu ligde kalacak. İçerde kaybettiğimiz puanları dışarıda kazanacağız. Çok iyi bir hava yakaladık. Bu havayı devam ettireceğiz. Ligde kalacağız kimsenin endişesi olmasın, ligde kalacağız." dedi.

SHOTA: ALEYHİMİZE VERİLEN PENALTI BİRAZ HAFİFE BENZİYOR AMA ÇOKTA BENZİYOR

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze ise ligde çıkış arayan iki takımın karşılaşmasının zor geçtiğini ifade ederek, "Zor bir dönem. Kolay olmuyor, gol girmiyor. Bu da takımın içerisinde gerginlik, güvensizlik oluyor. Sakatlığı nedeniyle Isaksson'un yerine bu sene ilk kez ligde oynayan yedek kalecimiz Ertaç'ı tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Beklediğimiz bir maç oldu. Bir golde her şey değişirdi. Hücum bölgesinde biraz erken bir hamle denedim. Biz de, rakip de gol bulamadı. Her iki takımda bir puana razı oldu." ifadelerini kullandı.

Hakemlerin, ligin sonuna doğru yaklaşıldıkça zor bir döneme doğru girdiklerini belirten Shota, "Sezonun başı biraz daha kolay oluyor. Hata yapılan maçları kurtarırsın ama son haftalar çok acı olur. Takımların kaderini belirleyici kararlar olur. Bu tür maçlarda hakemlerimiz futbolu düşünerek ve okuyarak kararlar vermesi gerekiyor. Kolay değildi ama bugün hakem iyi bir maç yönetti. Aleyhimize verilen penaltı biraz hafife benziyor ama çokta benziyor. Bir şey diyemezsin. Maalesef geçen hafta da aynı tarz bir penaltı verildi aleyhimize. Bundan sonra hakemler için zor olacak. Çünkü içten acıyı hissedecek." değerlendirmesinde bulundu.

Kardemir Karabükspor'un çıkışı yakalayacağını belirten tecrübeli teknik adam, "Rakibimiz eksik ve sakat oyuncularına rağmen bu maçta güvenli bir Karabükspor gördüm. Hücuma giden, pozisyona giren birleşik bir takım gördüm sahada. Futbolcuların birbirlerine desteğini o tarafta daha fazla gördüm. Bunu kendi takımımda da görmek isterdim." diye konuştu.