Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, İstanbul Başakşehir maçının kötü bir maç olmadığını ama eksik kalınca topu rakibe verdiklerini söyledi.

Takımının kendi sahasında İstanbul Başakşehir'e 1-0 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Gürcü teknik adam, "Kontrollü bir maç geçti. Dikkatli iki takım gördük. Kontra atak fırsatı olmadı. Belediye takımı da topun arkasında kaldı. Tam hamle yapmak isterken Adem Büyük kırmızı kart gördü. Onun kırmızı kart görmesinden dolayı hamleyi geç yaptık. Oyunun son bölümünde ise Tunay kırmızı kart gördü. 9 kişi kalınca net bir pozisyon verdik. Kötü bir maç olmadı eksik kalınca rakibe topu veriyorsun onlarda iyi top tutuyor." dedi.

Bir gazetecinin hakem konusundaki sorusuna ise tecrübeli hoca, "İnsanları değişteremiyoruz. Ne kadar ceza versek de o itirazlar oluyor. Futbolcular robot değil. Tabiki pozisyon sonralarında birşeyler söylüyor. Umarım oyuncularımız küfür etmiyordur. Ancak Türkiye'de bazı hakemler için şöyle deniyor. 'Bu hakem kolay atıyor, bu kolay penaltı veriyor, bu penaltı vermiyor' deniyor. Adem Büyük'ün ikinci sarı kartında sanki Adem düşsün hemen penaltı vereyim diye geldi. Vermeyebilir de. Bu oyunun bir kuralı var biz nasıl uyuyorsak onlarında uyması lazım" diye cevapladı.

Takıma transfer yapılıp yapılmayacağı sorusuna ise Shota, "Transfer konusunda bilmiyorm. Bakarız." cevabı verdi.