Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, ikinci yarıdaki oyunları ile bir puanı kurtardıklarını, kazanabilecek pozisyonları da bulduklarını ancak olmadığını söyledi.

Gürcü teknik adam, 2-2 biten Gaziantepspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Hataları konuşmak istemiyorum. Futbol, birisi hata yapacak, golü öyle yiyorsun zaten. İkinci devre isteğimiz hareket, coşku, enerji, hava oldu pozisyona girdik daha istekli olan birbirine yardımcı olan bir takım vardı. Tabi puanı kurtarmış olduk, kazanabilirdik de. Ama maalesef geri düşüyoruz ondan sonra başlıyoruz. Bunu çözmek lazım. Maçın başında o coşkuyu göstermek lazım” şeklinde konuştu.

Hakem hatalarıyla ilgili bir soru üzerine Shota, “Alışmak istemiyorum. Pozisyonlar belli oluyor. geçen hafta hakem bizim kaleciye hemen sarı kart verdi. Bugün içeride oynadığımız bütün maçlarda 10 dakika çalıyorlar. Geçen hafta bana verdiler, durduramadık oyunu. Bakıyorsun bileyerek yapıyor sarı kartı ver o zaman. Geçen hafta bana verdiler. O zaman karşıya da versinler. Kurallar bir kişiye göre oluyor. Kural nedir: zaman çalıyorsa bir uyarı, ikinciye sarı kart” dedi.

Genç teknik adam, müsabakanın son saniyelerinde penaltı olduğu iddia edilen pozisyonun devamında kural hatası yapıldığı iddiasıyla ilgili bir soru üzerine de şunları söyledi: “Bir sene önce benden öyle maçı tekrar oynattılar kural hatası diye. Bir gün yattım 29 puana ile sabah kalktım 26 puan ile. Ligde 2. idim, yattım kalktım 6. Bunun devamı nedir bilmiyorum. Bunun peşinde olalım olmuyor artık herkes bir yerden tekrar başlayacak. Kural hatası varsa bizim de kullanmamız gerekiyor. Penaltı verdi, vermedi o bir mesele. Sarı kartı verdi vermedi o da başka bir mesele.”