Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Trabzonspor karşısında puan alamasalardı üzüleceklerini söyledi.

Takımının kendi sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Gürcü teknik adam, Ersun Yanal'ın takımları ile her zaman oynamanın güzel olduğunu belirterek, "Güzel maç oldu. Ersun Hoca ile oynamak her zaman güzel. Hucüm oynatıyor, kapalı oynatmıyor. Biz de bunu seviyoruz. Seyirci için de güzel maç olduğunu düşünüyorum. Maç saati değişince biraz seyirci çoğalıyor. Kötü hava şartları vardı. Ancak saha düzeldi. Kasımpaşa kulüptür. Onları tebrik etmek lazım. Bu işin başında olan insanlar çok çalışıyor. İlk yarının son dakikası, ikinci yarının son dakikasında goller oldu. Çok üstün değildik. Ama kadromuzdaki sakat oyuncular geri döndü. Takım içindeki yarış attı. Alternatif kadromuz oldu. Puan alamasaydık, üzülecektik." dedi.

HEDEFİMİZ İLK 5 İÇİNDE YER ALMAK

Deneyimli teknik adam, sezon başında belirlemiş oldukları hedeften sapma olmadığını hedeflerinin ilk 5 içinde yer almak olduğunu vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kötü gidişatın olması, puanların az olması hedefleri değiştirmiyor. Standart düşmüyor. Kötü puan aldık diye bir yere giderken otobüs ile gitmeyeceğiz. Biraz daha şanslı olacaksın. Hedefimiz ilk beştir. Tek transferimiz Eren Derdiyok daha maç oynamadan sakatlandı. Oyuncumuz sakatlandı diye hedefleri mi değişterilim."

CÜNEYT ÇAKIR'A AĞIR ELEŞTİRİ

Türkiye'de hakemlerin maçları yönetimleri konusunda oyunu okuma yönünden sıkıntıları olduğunu vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Maalesef hakemlerimiz oyunu okuyamıyor. Türkiye'de hakemlere 'Bu kolay penaltı veren, bu penaltı vermeyen, bu hakem sarı kart veren, bu oyunu oynatan' şeklinde söylemler var. Kural neyse onun uygulanması lazım. Trabzonspor'un golü öncesinde Cardozo ofsayt pozisyonunda maçın hakemi onu bunu yapma diye uyarıyor. O takımın hocası var bırak o uyarsın. O pozisyonda biz gol yiyoruz. Yani oyunu okuyamıyor. Hakem baskısız bir ortamda kötü maç yönetmedi. Çok rahat yönetti. Ama neden rakip takımın oyuncusunu uyarıyor. Maalesef herkes Türkiye'de hakemleri etkiliyor. Hakemlerimiz gördüklerini çalsın."