KAYSERİ (AA) - MUSTAFA ÖNAL - Spor Toto Süper Lig'de küme düşme hattından uzaklaşma mücadelesi veren Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, devre arasında teknik direktörlüğe getirilen "Şifo Mehmet" lakaplı Mehmet Özdilek yönetiminde ligde çıktığı 4 maçın 1'inden galibiyetle, 3'ünden mağlubiyetle ayrılarak beklentilerin altında kaldı.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, sezona Bülent Korkmaz yönetiminde başlayan ve kötü sonuçların ardından 10. hafta sonunda Korkmaz ile yollarını ayıran Kayseri Erciyesspor, 5 hafta süren Uğur Tütüneker döneminin ardından yoluna Mehmet Özdilek'le devam etti.

Özdilek yönetiminde çıktığı ilk maçta deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 2-1 mağlup etme başarısı gösteren Kayseri ekibi, daha sonra oynadığı 3 karşılaşmada sahadan yenik ayrıldı.

Ligin 18. haftasında Trabzonspor'a dış sahada 2-1 mağlup olan Kayseri Erciyesspor, 19. haftada sahasında Gaziantepspor'a ve 20. haftada deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 1-0'lık skorlarla yenilerek kötü gidişata "dur" diyemedi.

Özdilek yönetimindeki 4 maçın 3'ünü kaybeden Kayseri temsilcisi, 16. sıraya geriledi.

Ligde bu sezon yaptığı 20 maçta 17 puan toplayan Kayseri Erciyesspor, ligin 21. haftasında konuk edeceği Torku Konyaspor'u yenerek çıkışa geçmek istiyor.

 

- "Takımımız hak ettiği yerde olacaktır"

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Kulübü Basın Sözcüsü Kaan Savruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi bir teknik heyet ve takıma sahip olduklarını belirterek, kısa sürede alt sıralardan kurtulacaklarına inançlarının tam olduğunu söyledi.

Takımda kart cezaları ve sakat oyuncuların çok sayıda olmasının sıkıntısını yaşadıklarını belirten Savruk, "Ligin alt sıralarında puanlar birbirine çok yakın, alınacak seri galibiyetlerle küme düşme hattının üstüne çıkılacağını biliyoruz. Ligin tamamlanmasına 14 hafta kaldı. Deneyimli bir teknik ekibe sahibiz. Özdilek yönetiminde takımımız kısa süre içerisinde puan tablosunda hak ettiği yerde olacaktır. İnşallah daha iyi olacağız, buna yürekten inanıyoruz" diye konuştu.

Taraftar desteğinin önemine dikkati çeken Savruk, taraftarlardan bu zor dönemde takımın yanında olmalarını istedi.