Spor Toto 3.Lig 3. Grup'ta mücadele eden Silivrispor kulübü için lojman yapımına başlandı.

Silivrispor kulübü için lojman çalışmaları bugün itibariyle Silivri Stadı yanı başında bulunan arazide başlandı. Çalışmalar sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Silivrispor Kulüp başkanı İhsan Atun, ''Bu an benim için Silivrispor ailesi için çok önemli. Silivrispor kulübünün yönetimine girdiğim andan beri arkadaşlarımla neler yapabiliriz diye hep tartıştık. İlk başkan olduğum zamanlarda statta profesyonel futbol müsabakaları yapılamayacağıyla karşılaştım, imkansız denilen stadın zemininin değiştirilmesini başardık. Bunu tabikide dostlarımızın önemli katkılarıyla onlara ulaşıp gerekli yerlere düşüncemizi sıkıntımızı ilettik bunla başarılı olduk zemini değiştirmekle çok büyük bir iş yaptık ilk hedefimiz buydu başardık." dedi.

İkinci hedeflerinin lojman, Silivrispor için çok büyük bir sorun olan göçebe hayatı yaşayan bir durumdan kurtulmak için bunu da başaracaklarını belirten Başkan Atun, "Kulübümüzün oyuncularının kalacağı bir lojmanının olmaması futbolcularımızı olumsuz etkilenmişti, çok büyük bir ihtiyaçtı. Bugün, burada ilk adımı attık. 2 ay içerisinde futbolcularımızın konaklayacağı bir lojman burada tamamlanmış olacak. Bu lojman yaklaşık 300 metrekareye ulaşıyor 2 kattan oluşuyor toplam 600 metrekare. Giriş katında toplantı odası, salon, mutfak ve hocalarımızın odaları olacak." diye konuştu.

Başkan Atun, 2. katta 33 kişinin konaklayabileceği odaların olacağını da ifade ederken, yaklaşık 11 oda olacağını belirtip sözlerini şöyle tamamladı: "Her oda da banyo tuvalet olacak masör odası olacak. 3'er kişi olarak konaklamayı düşünüyoruz bu 4'de olabilir. Minimum 30 kişinin rahatlıkla konaklayabileceği bir lojman olacak. Kısacası artık oyuncularımız konaklamak için köşe bucak yer aramayacak."