Fenerbahçe’nin yeni transferi Simon Kjaer, Şampiyonlar Ligi resmi müziğini Şükrü Saracoğlu Stadı’nda duymak için sabırsızlandığını söyledi.

Sarı lacivertli kulübün televizyonunda yayınlanan 'Güncel' programına katılan Danimarkalı oyuncu, kariyerinde farklı liglerde oynamanın kendisine çok şeyler kattığını ifade ederek, "Kariyerimde İtalya, Fransa ve Almanya gibi farklı farklı liglerde, farklı şehirlerde ve kültürlerde oynamak elbette bana çok katkı sağladı. Buraya da bu tecrübelerimle geliyorum. Daha ileri gitmek, daha da üst seviyede oynamak için bu tecrübelerim bana faydalı olacak." dedi.

"ŞAMPİYONLUKTAN BAŞKA DÜŞÜNCEMİZ YOK"

Yeni sezonda şampiyonluktan başka düşüncelerinin bulunmadığını açıklayan Simon Kjaer, "Teknik direktörümüz Vitor Pereira ile telefonda konuştuk. Aramızda çok olumlu bir konuşma geçti." diyerek, şöyle konuştu:

"Yeni bir yapılanma var ve yeni bir takım kuruluyor ama şunu da unutmamak lazım, Fenerbahçe büyük bir kulüp. Şampiyonluktan başka bir düşüncemiz yok. Şampiyonluk yaşamak her oyuncunun isteğidir. Ben de bunun için buradayım. Kariyerimde yeni bir aşama yapmak kupalar kazanmak ve Şampiyonlar Ligi’nde çok başarılı olmak için buraya geldim. Kupalar kaldırmak için buradayım. Burada, bu hedefler olduğu içinde Fenerbahçe’de olmaktan dolayı çok mutluyum."

Kariyerinde Şampiyonlar Ligi müziğini sahada sadece iki kez dinleme şansının olduğunu ifade eden yıldız oyuncu, "Bu benim açımdan ciddi bir eksiklik. Şampiyonlar Ligi’nde çok ilerlemek istiyoruz. Fenerbahçe formasıyla kendi stadımızda Şampiyonlar Ligi müziği çalarken sahaya çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Bu formayla hem şampiyonluklar kazanmak hem de Şampiyonlar Ligi’nde çok sayıda maça çıkmak istiyorum." diye konuştu.

Simon Kjaer, 6 dil bildiğini, Türkçe’yi de öğrenmeye çalışacağını sözlerine ekledi.