Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, Eto'o ve Ronaldinho'nun takıma abilik yapacağını söyledi. Şimşek, dünya yıldızlarıyla çalışmaktan da keyif alacağını aktardı.

Süper Lig'e play off'lardan yükselen ve yaptığı transfer teklifleri ile Türkiye ve dünyanın spor kamuoyunda gündeme oturan Antalyaspor, Eto'o transferini bitirdiğini duyururken, Ronaldinho'nun da birkaç gün içerisinde Türkiye'ye geleceği öne sürdü.

Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, Eto'o ve Ronaldinho transferi ile ilgili ulusal bir televizyon kanalına açıklamalarda bulundu. Eto'o'nun transferinin bittiğini ve yöneticilerin bugün geleceğini söyleyen Teknik Direktör Yusuf Şimşek, Ronaldinho'nun ise çarşamba ya da perşembe günü Antalya'da olacağını kaydetti. Oyuncular gelmeden ve imza atılmadan da bir şeylerin belli olmayacağını ifade eden Şimşek, "İnşallah gelirler ve imzalarını atarlar. Ronaldinho ile ilgili anlaşma sağlanmadı. Görüşmeler sürüyor. Kardeşi, avukatı ve Ronaldinho'ya uçak biletlerinin alındığını biliyorum. Gelmeden hiçbir şey belli olmuyor." dedi.

'OYUNCULARIMA NASIL DAVRANIYORSAM RONALDİNHO VE ETO'O'YA DA AYNI DAVRANIRIM'

Eto'o ve Ronaldinho ile çalışmayı da değerlendiren Şimşek, yönetim tarafından bu oyuncuların transferi ile ilgili kendisinin de fikirlerinin alındığını açıkladı. Antalyaspor'un play-offta şampiyon olmadan önce Ronaldinho transferini konuştuklarını belirten Şimşek, "Başkanımda istiyordu bende istiyordum. Onların gelmeleri mutluluk verici. Onlarla çalışmaktan keyif alacağımı düşünüyorum. Zaten çok keyifli bir takımımız var." diye konuştu.

Ronaldinho ve Eto'o'nun dünya yıldızı olduğunu vurgulayan kırmızı beyazlı takımın genç patronu Yusuf Şimşek, bu oyunculara nasıl davranacağını ise şu şekilde açıkladı:

"Bu adamlar tatbiki dünya yıldızı ama ben de her şey eşittir. Ufak tefek esnemeler olacaktır. Ama sadece onlar için değil ben de bütün futbolcularım için esneme vardır. Morali bozuk olanı ben çıkartmıyorum. Onların bu takıma abilik yapmaları gerekiyor. Genç arkadaşlarımıza bir şeyler verebileceklerini düşünüyorum. Bana göre en fazla çalışanların da onlar olduğunu düşünüyorum."