Galatasaray'ın genç futbolcusu Sinan Gümüş, 'Fenerbahçe'ye gol atmak ister misin?' sorusuna "Kim istemez ki" dedi.

Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını milli oyuncularından eksik sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanı Başkan Dursun Öbzek'te takip etti. İdman öncesi Başkan Özbek, Hamza hoca ve futbolcularla tokalaştı. İdman devam ederken sakatlığı bulunan Podolski idman sahasına gelerek Başkan Özbek ile kısa bir konuşma yaptı ve sonrasında da kulüp doktoru Yener İnce ile görüştü. Sabri Sarıoğlu ise takımdan ayrı düz koşu ile antrenmanı tamamladı.

"SON ÜÇ HAFTA ÇOK İYİ OYNADIK"

Sarı kırmızılı futbolcu Sinan Gümüş de idman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Galatasaray taraftarının kendisine gösterdiği ilgiyle ilgili, "Taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bana gösterdikleri destek mutlu ediyor ama bütün takım arkadaşlarıma göstersinler. Onların desteğiyle çok şey başarabiliriz." dedi.

Medipol Başakşehir maçına ilk 11’de başladığının hatırlatılması üzerine genç oyuncu, "Başakşehir kötü bir takım değildi. Çok iyi defans yaptılar. Ofansif olarak çok pozisyona giremedim ama defansif olarak takıma yardım ettim." ifadelerini kullanırken, ligde son 3 maçta iyi sonuçlar aldıklarını da ifade ederek, şöyle devam etti:

"Son 3 hafta çok iyi oynadık. İyi bir yoldayız. Gençlerbirliği maçında 3 puan alırsak Benfica öncesinde çok iyi olur. Puan durumu olarak da iyi yerdeyiz. En iyi futbolu oynamıyoruz ama iyi bir yoldayız. Bize fazla baskı yapmalarına gerek yok. Çok iyi yoldayız. Takım içindeki tecrübeli arkadaşlarım bana yardımcı oluyorlar. Burak ağabey, Selçuk ağabey, Sneijder, çoğu kişi bana yardımcı oluyor. Genç oyuncular olarak bizim için çok önemli. Onlardan çok şey öğreniyoruz. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Robben’i çok beğeniyorum. Çok iyi oyuncu. Dikine giden bir oyuncu."

Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkma şanslarını da değerlendiren Gümüş, "4 tane çok önemli maçımız var. İlk maç 3 puan alırsak gruptan çıkmak için büyük bir ihtimalimiz var. Gruptan çıkamazsak 3. olmamız lazım ama bu hedefimiz değil. Avrupa’ya gidersek de büyük başarılara damga vurabiliriz. Benfica maçı çok önemli olacak." dedi.

"FENERBAHÇE'YE KİM GOL ATMAK İSTEMEZ Kİ"

Ligin 9. haftasında Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maçında Hamza Hamzaoğlu’nun görev vermesi halinde sahada yer almak istediğini ve gol atmak istediğini kaydeden Sinan Gümüş, "Gençlerbriliği maçından 3 puan almamız lazım. Benfica maçında da 1 veya 3 puan iyi olur. Fenerbahçe maçı da çok önemli. Geçen sezon kadroya girmiştim. Bu maçta da kadroda olup takımıma katkı sağlamak isterim." yorumunda bulundu.

Bir basın mensubunun 'Fenerbahçe’ye karşı gol atmak ister misin?' sorusuna ise genç futbolcu, "Fenerbahçe’ye karşı kim gol atmak istemez ki?" cevabını verdi.