PTT 1. Lig ekibi Ege temsilcisi Manisaspor, Sivaspor’dan sol bek oyuncusu Berk Neziroğulları ve Kayserispor’dan kaleci Umut Kaya’yı transfer etti. Manisa 19 Mayıs Stadı Kulüp Yönetim Merkezi’nde, Başkan Abdullah Mergen ile bir araya gelen Berk ve Umut Manisaspor ile 1,5 yıllık sözleşmeye imzaladı.

Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, bu birlikteliğin taraflar hayırlı için olmasını diledi. Daha güçlü bir Manisaspor için çalışmalara devam ettiklerini belirten Mergen, "Berk ve Umut’ta takımımıza katkılarının olacağına inandığımız isimlerden. Sezonun ikinci yarısında öncelikli hedefimiz ligde rahat bir konuma gelebileceğimiz puan baremini yakalamak olacak. İstediğimiz puanı elde ettikten sonra muhakkak yeni hedefler belirleyeceğiz." dedi.

Sol bek oyuncusu Berk Neziroğulları da Manisaspor gibi büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Berk, "İnşallah güzel bir ikinci geçirerek hedeflerimize ulaşırız. Manisaspor için elimden gelenin en iyi yapmaya çalışacağımın sözünü veriyorum." diye konuştu.

Manisaspor gibi bir kulübün parçası olmaktan dolayı ve Teknik Direktör Taner Taşkın ile birlikte tekrar çalışma fırsatı yakaladığı için mutlu olduğunu belirten kaleci Umut Kaya da "İkinci yarıda bizden beklentileri karşılayacağımıza ve taraftarımıza güzel günler yaşatacağımıza inanıyorum." yorumunda bulundu.