Medicana Sivassporlu 4 futbolcu sağlık kontrolünden geçti. Yeni sezon hazırlıkları için toplanacak olan kırmızı beyazlıların oyuncuları sağlık kontrolünden geçmeye devam ediyor. Ziya Erdal yeni sezonda ilk beşi hedeflediklerini söyledi.

Sivas'ta sağlık sponsoru Medicana Hastanesi'ne gelen oyunculardan Ziya Erdal, İbrahim Akın, İbrahim Öztürk ve Fatih Çıplak sağlık kontrolünden geçen isimler oldu. Oyuncular kan tahlillerinin ardından EKG çekimi yaptırdı ve EFOR testinden geçti. Ortopedi ve Kardiyoloji servisinde muayeneden geçen oyuncular, kontrollerini tamamladı.

Futbolculara Sivasspor Kulübü Genel Müdürü Cafer Kaptan eşlik etti. Diğer futbolcuların da sağlık kontrolünden geçeceği belirtildi.

Sol kanat oyuncusu Ziya Erdal, burada yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesi sağlık kontrollerinden geçtiklerini, akşam da ilk antrenmanla yeni sezona başlayacaklarını ifade ederek, "İnşallah yeni sezonda hem Sivasspor taraftarı hem de futbolcular yöneticiler olarak iyi bir sezon geçiririz. İnşallah sezonu hak ettiğimiz yerde de bitiririz." dedi.

Takım olarak her zaman üst sıraları hedeflediklerini kaydeden Erdal, "Bunu da yapacak güçteyiz. Çıkabildiğimiz kadar üst sıralara çıkıp, ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Hedefimiz ilk beşe girmek." diye konuştu.