Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde Türk Eğitim-Sen Siverek Şubesinin her yıl düzenlediği Milli Egemenlik Voleybol Turnuvası'nın 3.sü sona erdi.

Siverek İlçe Kapalı Spor Salonu'nda oynan maçlarda 25 takım şampiyon olmak için ter döktü. Cumhuriyet İlkokulu ile Vakıf İlkokulu'nun karşılaştığı maçta Cumhuriyet İlkokulu 3. oldu Mustafa Kemal Lisesi ile Ülkülü İlkokulu arasında oynan final maçında ise gülen taraf Mustafa Kemal Lisesi oldu.

Türk Eğitim-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Hikmet Karakuş, şampiyon olan takımı kaptanına Cumhuriyet altını taktı. Türk Eğitim-Sen Siverek Temsilcisi Mehmet Şengönül ise; “Amacımız zor şartlarda görev yapan meslektaşlarımızın bir nebzede olsa streslerini azaltmaya yönelik aktiviteler düzenlemektir. Çok güzel bir etkinlik oldu, arkadaşlarımız büyük özveriyle turnuvamızın sorunsuz geçmesini sağladı. Karşılaşmalar fair-play içerisin de sona erdi, katılım sağlayan tüm takımlara teşekkür ederiz” dedi.

Final törenine MHP Siverek Başkanı Mustafa Fettahlı, Başkan Yardımcısı Sinan Beyazkuş, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Kafur Kurağ, sendika üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.