Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Gençlerbirliği maçında takımının sergilediği performans nedeniyle hayal kırıklığı yaşadığını söyledi.

Eskişehirspor, Türkiye Kupası son 16 turunda deplasmanda Gençlerbirliği'ne 3-0 mağlup olarak kupadan elendi. Karşılaşma sonrası değerlendirmede bulunan Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe takımının ortaya koyduğu futbolu eleştirdi.

Geçtiğimiz hafta sonu ligde karşılaştıkları Galatasaray maçını hatırlatarak o maça göre çok kötü oynadıklarını dile getiren Alman teknik Adam, ''Bügünkü performansımız Galatsaray'a karşı gösterdiğimiz performanstan çok uzaktı. Maçın ilk önemli pozisyonunu biz yakaladık. Ancak golle sonuçlandıramadık. İlk yarının sonuna kadar Gençlerbirliği, maçı kontrol altında tuttu. İkinci yarının başlamasından 10 dakika sonra gereksiz yere kırmızı kart görerek 10 kişi kaldık. Causic'in ikinci yarıda aldığı sarı kart çok gereksizdi. Ondan sonra maçın son 12 dakikasında bizim kötü kullandığımız serbest vuruşun ardından kontradan gelen golle 2-0 geriye düştük. Bugün ligde şans bulamayan oyunculara fırsat verdik. Ancak bu oyuncular bu fırsaytı iyi kullanamadı. 3 gün önce Galatasaray'a karşı takımın performansından memnundum ama bugün hayal kırıklığı yaşadım.'' dedi.