Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Fenerbahçe karşısında uzatma dakikalarında golü yiyene kadar iyi oynadıklarını ancak sonrasında gelen gol ve ikinci kırmızı karttan sonra bütün şanslarını kaybettiklerini söyledi.

Takımının sezonun açılış maçında Fenerbahçe'ye deplasmanda 2-0 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Alman teknik adam, ilk yarının uzatma dakikalarında yedikleri gole kadar iyi oynadıklarını belirterek, "İlk yarının son 15 dakika içinde yediğimiz iki gol çok üzücü bir durum. İlk yediğimiz gole kadar Fenerbahçe'nin baskılarına karşı iyi mücadele ettik. Tabi yediğimiz iki gereksiz golden sonra ve ikinci yarıdaki gereksiz kırmızı karttan sonra bütün şanslarımızı bitirdik. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Golü yiyene kadar iyi mücadele etmiştik." dedi.

Öte yandan Galatasaray'a transfer olacağı iddia edilen kaleci Boffin'in 18 kişilik maç kadrosunda olmamasını ise Skibbe, şöyle açıkladı:

"Dün son antrenmanda kasığında sertlik oluştu. Onun için bizimle değildi. Kendisi çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdi ve bundan sonraki maçlarda oynayacaktır."