Eskişehirspor Teknik direktörü Michael Skibbe, "Fenerbahçe bu sene çok güçlü bir takım kurmuş. O maç için çok üzgünüm. Ama bu haftaki Sivasspor maçında hedefimiz üç puan." dedi.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde antrenman öncesi basın mensuplarına konuşan Alman teknik adam, Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 2. haftasında kendi sahasında oynayacakları Medicana Sivaspor maçında hedeflerinin üç puan olduklarını belirterek, "Tabiî ki 3 puan hedefimiz. Sivas’ın defans konusunda çok iyi bir yönü, ileriye yönelik hızlı ve iyi futbolcularının olduğunu da biliyoruz. Ama biz kendi gücümüzü de biliyoruz. Onun için öne doğru baskılı oynayıp Sivas’a karşı 3 puanı evde bırakmak istiyoruz." diye konuştu.

Geçen hafta 2-0 kaybettikleri Fenerbahçe maçına değinen tecrübeli teknik adam, şunları kaydetti:
"Fenerbahçe maçı hakkında tekrar diyorum çok üzücü oldu. 2 dakika içinde maçı kaybettik. 45’inci dakikada uzatmalarda yediğimiz iki golden dolayı çok üzücü durum oldu. 10 kişi kalmamıza rağmen iyi mücadele verdik. Ama bunu da kabul etmek zorundayız ki Fenerbahçe ofansif anlamda çok çok iyi bir takım kurmuş bu sene."