Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, takımının halen 3 kulvarda mücadele ettiğini hatırlatarak, hepsinde başarılı olmak için mücadele ettiklerini söyledi.

    Slaven Bilic, Beşiktaş dergisine sezonun ilk yarısını değerlendirdi.

Hırvat teknik adam, “Geçen sene bu kadar iyi değildik ancak kesinlikle bu sene daha yüksek bir performans ortaya seriyoruz. Önümüzdeki sezon ise hiç kuşkusuz ki çok daha iyi olmayı hedefliyoruz. Mücadele ettiğimiz üç kulvarda da başarılı olmak için ben ve ekibim var gücümüzle çalışıyoruz.”diye konuştu.

    Beşiktaş’ın sezonun ilk yarısında iyi bir performans ortaya koyduğunuın dikkatini çeken Bilic, “Avrupa liginde gruptan lider olarak çıktık, Liverpool ile karşılaşacağız. Ligde uzun süre lider olmamıza rağmen ikinci sırada bitirdik. Daha iyi olabilirdik ancak kaybedilmiş hiçbir şey yok. Takımın durumunu iyi görüyorum, iyi bir kamp süreci geçirdiğimizi söyleyebilirim. Arkadaşlık ortamının daha da geliştiğini görmek beni mutlu ediyor.”dedi.

YABANCI KURALINA GÖRE REAKSİYON GÖSTERECEĞİZ

    Türkiye Futbol Federasyonu’nun aldığı kararla yabancı oyuncu sayısında sınırlamanın kalkmasıyla ilgili düşüncesi de sorulan Hırvat hoca, “Yabancı sınırlamasının kalkmasının Türk futboluna etkileri nasıl olacak,bunu şimdiden kestiremiyorum. Ancak Beşiktaş açısından değerlendirecek olursam, şöyle söylemeliyim: Biz planlamamızı buna göre yapmamıştık ancak kural buysa biz de gerekli reaksiyonları göstereceğiz ve buna göre önlemlerimizi alacağız.” cevabını verdi.