Beşiktaş ile yollarını ayıran teknik direktör Slaven Bilic, siyah beyazlı taraftarların tezahüratları eşliğinde İstanbul'dan ayrıldı.

Beşiktaş ile yollarını ayıran teknik direktör Slaven Bilic, İstanbul'dan ayrıldı. Bugün ülkesi Hırvatistan'a gitmek için Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Bilic'i yaklaşık 100 kadar siyah beyazlı taraftar karşıladı ve tezahüratlarda bulundu. Ayrıca Hırvat teknik adam, taraftara gitmeden son bir üçlü çektirdi.

Hırvat çalıştırıcının havalimanına gelmesiyle tezahüratlara başlayan siyah beyazlılar, eski teknik direktörlerine büyük sevgi gösterisinde bulundu. Siyah beyazlılara imza dağıtan Slaven Bilic, taraftarlarla basın mensuplarına görüntü verdi.

Bir ara omuzlara alınan Slaven Bilic, tezahüratlar ve meşaleler eşliğinde havalimanı içine girebildi. Eşi, çocuğu ve iki köpeğiyle İstanbul'dan ayrılan Slaven Bilic, taraftarların ilgisi nedeniyle havalimanına girmekte zorlandı. Taraftarlar Bilic'e tişört ve bileklik hediye etti.

Duygusal anlar yaşayan Hırvat teknik adam, basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada, dünyanın en iyi taraftarının Beşiktaşlı taraftarlar olduğunu ve kendisini güzel bir şekilde uğurladıklarını söyledi. Bilic, "Evet, bundan dolayı çok mutluyum. Umarım onlar da en kısa zamanda şampiyon olur." ifadelerini kullandı.

Bu arada Hırvat teknik adam Slaven Bilic'i uğurlayanlar arasında herhangi bir yöneticinin bulunmaması dikkat çekerken, havalimanına gelen bazı kulüp çalışanları da Bilic'e burada veda etti.