Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, maç sonrası yaptığı açıklamada, mutsuz olduklarını ancak İstanbul’daki karşılaşmadan umutlu olduğunu söyledi.

Bilic, Beşiktaş gibi bir takımın kaybettiği zaman memnun olmayacağını belirterek, buldukları gol öncesi ve golden 15 dakika sonrasına kadar iyi oynadıklarını aktardı. Bilic, "Golü bulduktan sonra ve sonrasındaki 15 dakikada rakip pes etmişti. Daha soğuk kanlı davransak maçı bitirebilirdik. Yakaladığımız pozisyonları kullanamadık." dedi. İlk golü şanssız bir şekilde yediklerini de belirten Slaven Bilic, beraberik sonrasında daha iyi olan tarafın Brugge olduğunu söyledi. Turu geçeceklerini umduklarını dile getiren Bilic, "Daha iyi bir skor almalıydık. Şansımız yüksek. Evimizde kazanacağımıza inanıyorum. Pasif bir oyun şekli var. Uzun toplarla pozisyon arayan takımdı." şeklinde konuştu.

MİCHEL PREUD’HOMME: BEŞİKTAŞ HALA FAVORİ

Club Brugge Teknik Direktörü Michel Preud’Homme ise ikinci yarıda güçlü bir takıma karşı 1-0 geriye düştükten sonra maçı kazanmanın mutluluk verici olduğunu söyledi. Preud’Homma, ikinci gol sonrasında üçüncü golü de bulmak için uğraştıklarını ancak bunu başaramadıklarını ifade etti. Preud’Homme, şunları söyledi: "Beşiktaş yüksek toplarda zayıftı. Zayıf tarafını kullanmaya çalıştık. Duran toplarda tehlikeli olmayı hedeflemiştik ama Beşiktaş’ın da kalitesi ortada."

Preud’Homme, Beşiktaş taraftarının Belçika’da kendilerine küçük cehennemi yaşattıklarını, İstanbul’da da büyük cehennemi yaşayacaklarını iddia etti. Beşiktaş’ın hala favori olduğunu söyleyen Belçikalı teknik adam, galibiyetle kredi kazanmış olduklarını söyledi. Preud’Homme, "Beşiktaş’ın kalitesi tartışılmaz. Ancak olimpiyatta farklı bir hikaye bizi bekliyor. Beşiktaş hala favori" diye konuştu.