Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, bazı zamanlar topun kaleye girmek istemediğini Gaziantepspor karşısında bunu yaşadıklarını söyledi.

Ankara’da Gaziantepspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş şampiyonluk yolunda 2 puan kaybetti. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic açıklamalarda bulundu. Çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadıklarını ifade eden Hırvat Teknik adam, "2 puan kaybettik. Oyuncularımın performansıyla ilgili şikayet edebileceğim hiçbir nokta yok. Gayet iyi bir performans gösterdiler. Özellikle maçın ikinci yarısında çok iyilerdi. Bu akşam maçı kazanmaya yetecek kadar fırsat yakaladık. Hatta iki maçı kazanmayı yetecek kadar fırsat yakaladık. Ama bazı geceler vardır top girmek istemez. Bu maç da bunlardan biriydi. 2-0 öne geçsek üzerimizdeki baskı, gerginlik azalacaktı. Bunu başaramadık ve ardından da çok basit bir gol yedik. İkinci yarıda tamamıyla üstün olan taraf bizdik. Birçok fırsat yakaladık. Gaziantepspor'u ceza alanı içerisinde hapsettik ve top sürekli onların ceza sahası içerisindeydi ama bir şekilde gol atmayı başaramadık. Şimdi önümüzde 4 maç var. Tamamını kazanmaya çalışacağız ve kazanırken de rakiplerin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Bu gerçekleşirse umarım işler istediğimiz gibi gidecek." dedi.

Kendisinin, oyuncularının ve kulübünün sorumluluğunun bu yarışta hakemin üzerinde bir baskı oluşturmak olmadığını dile getiren Bilic, tek amaçlarının iyi oynamak ve kazanmak olduğunu, o yüzden bu konuyla ilgili herhangi bir yorum yapmayacağını söyledi.

Beşiktaş’ın Ankara'ya lider geldiğini ve şampiyonluğun ne kadar kaybedildiği yönündeki soruyu cevaplayan Bilic, şu şekilde konuştu, "4 maçımız kaldı, bunların tamamını kazanmak istiyoruz. Artık lider değiliz. Bu 4 maçı kazanırken rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Rakipler de maçlarını kolay kazanmıyorlar. İki rakibimiz de. Bu hafta sonu iki rakibimiz de son dakikalarda bulduğu gollerle maçlarını kazandı. Bu da bizi tabii ki iyimser kılıyor. Bunların da oynayacağı zor maçlar var ve puan kaybedebilirler. Bizim bu noktada tek yapmamız gereken üst üste oynayacağımız, Akhisar ve Konyaspor maçlarına konsantre olarak bu maçları kazanmak."