Galatasaray'da Sneijder krizi günden güne büyüyor. Yeni sezon hazırlıklarına herhangi bir mazeret bildirmeyen katılmayan Wesley Sneijder ile yönetim arasındaki gerilim artıyor.
Ayrıca yönetimin, sezon içerisinde gördüğü kartlar ve yönetim aleyhinde verdiği röportaj nedeniyle Hollandalı yıldıza vermeyi planladığı ağır para cezası, ipleri kopma noktasına getirecek gibi duruyor.

Yaşanan bunca gerilimin yanı sıra, arasında inanılmaz bir bağ olduğu taraftarın da, Sneijder'e karşı olan tutumunun yavaş yavaş değiştiği gözlerden kaçmıyor.

İşte tüm bu gelişmelerin ışığında, ''Acaba Sneijder'in Galatasaray macerasında sona mı gelindi?' soruları akılların bir köşesinde dururken, yıldız futbolcunun transferine dair Avrupa basınında önemli iddialar ortaya çıkmaya başladı.
İlişkili Haber


YOLANTHE MİLANO'YA DÖNMEK İSTİYOR

İtalyan Tuttosport gazetesi, İstanbul'dan ayrılmak istediğini öne sürdüğü Sneijder'in Milan'a transfer olacağını yazdı.

Haberde, Sneijder'in eşi Yolanthe'nin de Milano'ya dönme isteğinin transferin önünü açacağı bilgisi dikkat çekti.

Ayrıca yeni bir yapılanma içine giren ve oyun kurucu pozisyonu için arayışlarını sürdüren Milan'ın da Wesley Sneijder için oldukça istekli olduğu belirtildi.
İlişkili Haber


INTER İDDİASI DA VAR!

'7.5 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi bulunan Wesley Sneijder'le ilgili eski takımı Inter'in de dirsek temasında olduğu ortaya çıktı. Roberto Mancini'yle iyi ilişkiler içinde olduğu bilinen deneyimli oyuncu için Inter de alternatifler arasında.

Avrupa'dan alınan ceza, yönetimden duyduğu memnuniyetsizlik, artan terör olayları ve eşi Yolanthe'nin Milano'ya dönme isteği Sneijder'i ayrılık adımlarına zorluyor.

Artık Hollandalı'nın 3,5 yıl süren Galatasaray kariyerine nokta koyması ve gelecek sezon 2 Milano ekibinden birinde forma giymesi bekleniyor.

Tolga Kaplan / fanatik