PTT 1. Lig takımlarından 1461 Trabzon Kulübü Asbaşkanı Nihat Demir, son 2 maçta sahadan beklenmedik sonuçlarla ayrıldıklarını belirtti. Demir, milli aradan sonra 8. haftada sahalarında oynayacakları Şanlıurfaspor maçını kazanarak yeniden çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Oynadığı son 2 maçta Samsunspor ve Boluspor’a mağlup olan 1461 Trabzon, ligin 8. haftasında 18 Ekim 2015’te sahasında oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Bordo-mavi-beyazlı kulübün asbaşkanı Nihat Demir, son 2 haftada beklenmedik sonuçlarla sahadan ayrıldıklarını belirterek, "Bu yaşadığımız puan kayıpları hedefimiz doğrultusunda büyük yara almamıza neden oldu. Ancak yapacak bir şey yok. Artık önümüze bakıyoruz. Milli maçlar nedeniyle lige verilen ara sonrasında konuk edeceğimiz Şanlıurfaspor karşısında alacağımız galibiyetle yeniden çıkışa geçmek istiyoruz." dedi.

Şanlıurfaspor maçından sonra Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Demir, "Bir seri yakalamak amacındayız. Şanlıurfaspor maçıyla bu seriye güzel bir başlangıç yapmayı arzuluyoruz. Milli maç nedeniyle verilen 15 günlük arada eksiklerimizi giderip daha iyi futbol oynayan ve daha zinde bir 1461 Trabzon seyrettirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.