Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arvaladze, Mersin İdmanyurdu maçında 6 yol yemelerinin zordan ziyade utanç olduğunu belirtti.
    Takımının deplasmanda Mersin İdmanyurdu'na 6-2 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Gürcü hoca, "Hiç fazla agresif olmayan faul bile olmadı çok. Sert bir takım değil. Futbolculara az önce bunu dedim. Bir faul yapmayan hiç fazla böyle sert girmeyen Mersin'den 6 tane gol yedik. Sert olabilir biraz daha fizik anlamında ama çok basit oyun oynarken 6 tane gol yedik. Zor tabi. Zordan ziyade biraz da utanç. Çünkü bu kadar 3. deplasman oluyor bu kadar aşırı gol yememiz. Bursa, Balıkesir ve Mersin şu anda. Toplam 3 deplasmanda 21 tane gol yedik. Bu sadece bir kişinin faulü değil. Onun için herkes düşünmek zorunda yani 11 kişi sahaya çıkan." diye konuştu.

GAZETECİLERLE İLGİNÇ DİYALOG
Bir gazetecinin 'istifayı düşünüyor musunuz' sorusuna Şota "Kolay değil mi?" cevabını verdi. Bir başka gazetecinin ise 'Ülkemizde çok sevilen birisiniz, ülkemizden ayrılmayı düşünüyor musunuz ?" şeklindeki sorusuna "Kovuyor musunuz beni, niye ne oldu. Birisi takımdan kovuyor birisi ülkeden kovuyor" cevabını verdi. 'Gazetecinin kovma yok çok sevildiğinizi anlatmak için, yani ayrılmayı düşünüyor musunuz demek istedim' ifadesi üzerine Şota, ülkeden mi diyorsun takımdan mı sorusu üzerine gazetecinin 'takımdan' demesi üzerine 'ülke dedin sende ondan, aslında çok uzak değil Gürcistan yani hemen gidebilirim." diye konuştu.