Trabzonspor'da bir dönem görev yaptıktan sonra boşta kalan ve hiçbir takımı çalıştırmayan Gürcü teknik direktör Şota Arveladze sürpriz bir imza attı. İşte Şota Arveladze'nin imza attığı ve şaşkınlık yaratan yeni kulübü...

Trabzonspor'da geçirdiği başarısız hocalık deneyimi sonrasında başka bir takım çalıştırmayan Şota Arveladze yeni kulübü ile imzaladı. İsrail'in Maccabi Tel Aviv kulübüne imza atan Şota, sarı-lacivertli ekip ile resmi sözleşme imzaladı. Transferde büyük hamleler yapan Maccabi Tel Aviv kadrosuna da Yossi Benayoun'u katmıştı. Deneyimli teknik direktör Şota ile sözleşme imzalayan İsrail ekibi transferi resmen duyurdu. Maccabi Sportif Direktörü olan Jordi Cruyff tarafından yapılan açıklamada, hedefleriyle örtüşen bir teknik adam ile çalışacakları için mutlu olduklarını ifade etti. Şota'nın güçlü karakteri ve futbol tecrübesi ile kulüp için iyi işler yapabileceklerini düşündüklerini söyledi.

Teknik direktörlük kariyerine AZ Alkmaar'da başlayan Şota, daha sonra Kayserispor, Kasımpaşa ve Trabzonspor'da görev yapmıştı. Gürcü teknik adamın Maccabi ile yıllık 1.2 milyon Euro'ya el sıkıştığı belirtildi.