Fenerbahçeli golcü futbolcu Mousa Sow, taraftarların tepkisi üzerine maç sırasında oyunmak çıkmak isteyen Emenike'nin arkasında olmak zorunda olduklarını söyledi.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 23. haftasında Beşiktaş'ı 1 - 0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından konuşan Sow, “Hepimiz onu desteklemeye çalıştık. Taraftarların benimle ilgili yaptığı tezahüratlarla ilgili yorum yapmak istemiyorum. Biz onun her gün nasıl çalıştığını görüyoruz. 7 - 24 onunla birlikteyiz ve onun bu takım için neler yapmak istediğini biliyoruz. Emenike çok iyi bir insan. Onun arkasında olmak zorundayız. Üzgündü ve o da bu üzüntünün sonucunda formasını çıkardı. Bunun dışında bir şey söyleyemem. Ben ısınmak için kenara gitmiştim ve Meireles’in yerine sahaya gireceğimi biliyordum. Emenike’nin formasını çıkarttığını bile görmedim.” diye konuştu.

Sow ayrıca maç için ise, "Fenerbahçe için çok önemli bir maçı geride bıraktık. 3 puanı almak zorundaydık. Oyunun başında birkaç pozisyon bulduk ama golle buluşturamadık. Pozisyon anlamında Fenerbahçe tarafında çok büyük bir baskı vardı ama Beşiktaş’tan daha az baskı gördük. İkinci yarıda yine biz gol atmayı denedik ve maçın sonunda bizi rahatlatan golü atmayı başardık” dedi.