Kayseri Spor Adamları Derneği, geçmiş yıllarda şehirdeki sportif etkinlik ve başarılara imza atan, maddi ve manevi destek veren, sporun içerisinde yer alanlar için ‘Sporda Ahde Vefa Gecesi' düzenledi. Katkıları olanlara da teşekkür plaketi verildi.

Kadir Has Kongre Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen programa Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş. Genel Müdürü Ali Üstünel ve çok sayıda spor adamı katıldı. Programda spora emeği geçen 11 kişiye ise plaket verildi.

Spor adamı olmanın emek istediğini belirten Kayseri Spor Adamları Derneği Başkanı Halil Severcan, konuşmasında, "Gönül ister ki, her ay bu toplantıları yapalım. Hayat şartları ve bazı sıkıntılar, bu bir ayı biraz zorlayacak ama ben yine de bütün engelleri aşarak, ikinci toplantıyı da gerçekleştireceğiz. Buradakilerin hepsi bir ailedir. Bu ailenin bir mensubu olma yüceliğine erişen sizleri tebrik ediyorum. Spor adamı olmak, emek ve yürek ister. Ne mutlu spor adamı olabilene. Bu kış gününde buraya geldiğiniz için hepinizi saygıyla selamlıyor, teşekkür ediyorum." dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise spora emeği geçen herkese teşekkür ederek, sportif faaliyetlerde bulunarak maddi ve manevi katkıları olanların anlatılacağı kitabın basımına destek sözü verdi.

Programda Alim Gerçel, Bekir Kalaycıgil, Halim Hidayetoğlu, Hasan Ali Kilci, İsmet Yılmaz, Kamil Başkal, Torun Eskikök, Yaşar Karaca, Mehmet Suat Tekinsoy, Mustafa Ünal ve Yusuf Üstündağ spora sağladıkları maddi ve manevi katkılarından dolayı plaket verildi.